Optimaal werken met ZZP'ers

Direct aanmelden

Optimaal werken met ZZP'ers

Hoe werk je op een constructieve manier samen met een ZZP’er? Deze training geeft je de handvatten om je samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen zonder risico’s op een dienstbetrekking.

In je bedrijf werk je op regelmatige basis samen met ZZP’ers, maar je weet niet goed wat dit nu precies inhoudt. Deze training helpt je te begrijpen wat een ZZP’er is en op welke manieren een arbeidsovereenkomst kan worden voorkomen. In deze training komen verschillende vragen aan bod zoals: Wanneer is er sprake van een echte ZZP’er en wanneer niet? Is een ZZP’er een (onder)aannemer? Wat is het verschil tussen een (fictief) dienstverband en een onderaannemer? En hoe kan ik op een juiste manier blijven werken met ZZP’ers?

Wat leer je?

• introductie in het contracteren van ZZP’ers
• inzicht in de voor- en nadelen van het werken met ZZP’ers
• inzicht in de voorwaarden voor het voorkomen van schijnzelfstandigen/fictief dienstverband

Voor wie?

Je draagt de (mede)verantwoordelijkheid voor het werken met ingeleende arbeidskrachten, onderaannemers en ZZP’ers. Dit zijn bijvoorbeeld medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de contractvorming met onderaannemers en uitleners, projectleiders of uitvoerders.

Programma

In een interactieve training van een halve dag leer je aan de hand van een praktijkcasus hoe je de wetten en regels over werken met (buitenlandse) freelancers en ZZP-ers in de praktijk toepast. Ook is er ruimt voor eigen inbreng, je denkt en praat mee. Je krijgt verder de gelegenheid om voorvallen uit jouw eigen praktijk aan de trainer en de overige deelnemers voor te leggen.

Met meer collega's een training volgen op eigen locatie?

Dat kan! Neem contact op via academy@bouwendnederland.nl of telefonisch via 079-3252166 en vraag naar onze in company voorwaarden en prijzen.

Trainingsinformatie

Datum, tijd en plaats Meld je aan voor één van onderstaande data!
Doelgroep Medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het werken met ingeleende arbeidskrachten.
Kosten leden € 279,00 (excl. btw)
Kosten niet-leden € 379,00 (excl. btw)

 

Inschrijven voor deze training