Wegwijs in de cao Bouw & Infra

Direct aanmelden

Wegwijs in de cao Bouw & Infra

Honderden bladzijden met regelingen en afspraken: dat is de cao Bouw & Infra en de cao bedrijfstakeigen regelingen. Best lastig om dat allemaal goed toe te passen. In deze praktische en interactieve training kom je te weten hoe het zit.

Arbeidsvoorwaarden, we hebben er allemaal mee te maken. Als werknemer, maar ook als werkgever is het belangrijk te weten welke voorwaarden er gelden. Heb jij in je werk regelmatig te maken met de cao en werk je in de bouw- of infrasector? Dan is deze training voor jou geschikt! In deze training leer je namelijk alles over onder andere werkingssfeer, minimumbepalingen, aanname van medewerkers.

Wat leer je?

• alle ins & outs over de cao voor bouw en infra en de cao bedrijfstakeigen regelingen
• inzicht in functie-opbouw en bijhorende beloning
• optimaal omgaan met arbeidstijden

Voor wie?

Je bent een P&O-medewerker, een medewerker van de personeelsadministratie of een leidinggevende die in zijn werk te maken heeft met de cao Bouw & Infra én hier graag meer over willen weten of je kennis wil opfrissen.

Programma

De training begint om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. We maken je wegwijs in de ingewikkelde en vele cao-regelingen. We lopen de beide cao’s door en besteden zo veel mogelijk aandacht aan wat er in de praktijk mis kan gaan en hoe je dat moet voorkomen. Er is alle ruimte om eigen vragen en cases in te brengen.

Met meer collega's een training volgen op eigen locatie?

Dat kan! Vraag naar onze InCompany voorwaarden en prijzen, tel: 079-3252166 of via academy@bouwendnederland.nl

Trainingsinformatie

Datum, tijd en plaats Meld je aan voor één van onderstaande data!
Doelgroep P&O-medewerkers, personeelsadministratie en leidingevenden
Kosten leden € 349,00 (excl. btw)
Kosten niet-leden € 599,00 (excl. btw)

 

Inschrijven voor deze training