Contactgroep Personeel Limburg

Locatie: Bouwmensen Limburg, Stationstraat 100, 6191 BG BEEK LB
Datum/Tijd: dinsdag 03 december 2019 van 15:00 tot 17:00 uur

Hierbij nodigen we u van harte uit voor de “Contactgroep Personeel” op dinsdag 3 december 2019. Tijdens deze bijeenkomst worden personeelsfunctionarissen, maar ook directeur/eigenaren bijgepraat over personeelszaken. Deze bijeenkomst vindt plaats bij Bouwmensen in Beek (Stationsstraat 100) en duurt van 14.45 – 17.00 uur.
 
Programma:
14.45 uur    Ontvangst
15.00 uur    Contactgroep Personeel

  • Welkom/korte terugblik op duurzame inzetbaarheid/Pim Mulier
  • Wet Arbeidsmarkt in Balans – WAB: de ‘reparatie’ van de Wet Werk & Zekerheid. Onder andere de ketenregeling en de transitievergoeding gaan op de schop en vragen nu al om bepaalde afwegingen van werkgevers. Ook andere onderdelen van de WAB vragen om keuzes voor 2020!
  • Cao 2020: in november zouden de onderhandelingen starten voor een nieuwe cao bouw & infra én voor een nieuwe pensioenafspraak en cao bedrijfstakeigenregelingen. We praten u bij over de ontwikkelingen.
  • Hybride docent: een kans voor duurzame inzetbaarheid voor uw oudere werknemer! Combineer werken met voor de klas staan en zorg op die manier voor een betere verbinding tussen onderwijs – bedrijfsleven én biedt uw werknemer kansen om gezond zijn pensioen te halen. Karin Oomen praat u bij over dit traject.
Rondvraag/sluiting