Machinistenscholingsdagen 16 en 17 januari 2020

16 en 17 januari 2020

Locatie: Bouw & Infra Park B.V., Ceintuurbaan 2, 3847 LG HARDERWIJK
Datum/Tijd: donderdag 16 januari 2020 van 08:00 tot 16:00 uur

Ook in 2020 worden weer de Machinistenscholingsdagen georganiseerd door Vakvereniging Het Zwarte Corps, Soma Bedrijfsopleidingen en de Vakgroep Grondwerk van Bouwend Nederland. Deze zullen plaatsvinden op 16 en 17 januari 2020 op het Bouw- en Infra Park in Harderwijk. Ook dit jaar worden weer een aantal zaken behandeld zoals:
 
* Werken met de wiellaadschop
* Het pensioenakkoord
* De impact van digitalisering op onze communicatie
* Leggen van betonnen buizen
* Wet- en regelgeving mobiele machines
* Kabels en leidingen lokaliseren
 
Dit gebeurt in zes verschillende workshops die voor een deel buiten en een deel binnen gaan plaatsvinden. Met de aldus vergaarde kennis zijn de deelnemers weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied en het werken in de infra.

De kosten van deelname bedragen € 225,- exclusief BTW per deelnemer per dag. De MSD worden door cao partijen betrokken bij de bouw cao en worden gezien als functionele bijscholing. Dit betekent dat de kosten voor rekening van de werkgever komen.
 
Aanmelden graag voor 6 december 2019 voor de Machinistenscholingsdagen via Klik hier
 
In december zullen de bevestigingen digitaal worden verstuurd naar de deelnemers. Mocht het e-mailadres van de deelnemer niet bekend zijn, dan wordt de bevestiging naar de contactpersoon van de deelnemer verstuurd.