Wegwijs in de cao Bouw & Infra

Locatie: Hotel Van der Valk Assen, Balkenweg 1, 9405 CC ASSEN
Datum/Tijd: vrijdag 18 september 2020 van 09:00 tot 17:00 uur

Wegwijs in de cao Bouw & Infra

Honderden bladzijden met regelingen en afspraken: dat is de cao Bouw & Infra en de cao bedrijfstakeigen regelingen. Best lastig om dat allemaal goed toe te passen in je dagelijkse bedrijfsvoering. Hoe pak je dat nu het beste aan? In deze praktische en interactieve training krijg je de handvatten om dit efficiënter te vertalen naar de praktijk.

Arbeidsvoorwaarden, we hebben er allemaal mee te maken. Als werknemer, maar ook als werkgever is het belangrijk te weten welke voorwaarden er gelden. Heb jij in je werk regelmatig te maken met de cao en werk je in de bouw- of infrasector? Dan is dit dé training voor jou! Je leert namelijk alles over onder andere werkingssfeer, minimumbepalingen en de aanname van medewerkers.

Wat leer je?
  • alle ins & outs over de cao voor bouw en infra en de cao bedrijfstakeigen regelingen
  • inzicht in functie-opbouw en bijhorende beloning
  • optimaal omgaan met arbeidstijden
Voor wie?
Je bent een P&O-medewerker, een medewerker van de personeelsadministratie of een leidinggevende die in zijn werk te maken heeft met de cao Bouw & Infra én hier graag meer over wilt weten of je kennis wilt opfrissen.

Programma
De training begint om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. We maken je wegwijs in de verschillende ingewikkelde cao-regelingen. We lopen beide cao’s door en besteden zoveel mogelijk aandacht aan wat er in de praktijk mis kan gaan en hoe je dat kunt voorkomen. Er is alle ruimte om eigen vragen en cases in te brengen.

Prijzen
Leden: € 349,00 (excl. btw)
Niet-leden: € 599,00 (excl. btw)