• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Controleer de weersomstandigheden snel en eenvoudig via de BNL Bouwweer app

Controleer de weersomstandigheden snel en eenvoudig via de BNL Bouwweer app

donderdag 19 december 2019
Afbeelding Controleer de weersomstandigheden snel en eenvoudig via de BNL Bouwweer app

Je vindt de bouwweer app van Bouwend Nederland onder de naam BNL bouwweer. De app heeft dezelfde functionaliteit als de onlineversie die je al gewend bent. Na het installeren van de app kun je met je eigen lidmaatschapsgegevens inloggen. Als je het uitgebreid bouwweer online al gebruikt, dan zul je dezelfde projecten in je dashboard in de app terugzien.

De app heeft naast het overzichtelijke dashboard ook alle andere onderdelen van het uitgebreid bouwweer. Zo heb je dus direct toegang tot het onwerkbaar weer, de cao-gevoelstemperatuur, de regenradar en alle weersinformatie voor je bouwplaats die je maar wenst. Met de app heb je het weer letterlijk in de hand.

Gemakkelijk plannen

Bouwweer maakt de risico’s van het weer inzichtelijk voor werkzaamheden zoals asfalteren, betonstorten, werken op hoogte of schilderen. Ook kun je zelf je criteria voor een project instellen. Door een project aan te maken en criteria voor je werkzaamheden in te vullen, zie je met eenvoudige kleurcodes of je de komende uren en dagen kunt werken of niet. Heel eenvoudig met de kleuren van een verkeerslicht; groen, oranje of rood. Je kunt zo gemakkelijker en beter plannen. Door grip op het weer helpen we je operationele kosten te verlagen.

Waar downloaden? 

De BNL bouwweer app kan je downloaden in de Apple Store of via Google Play.

Meer informatie?

Heb je vragen over het uitgebreid bouwweer of de app? Neem dan contact met ons op via voordeel@bouwendnederland.nl of 079 3 252 166.