Tv-serie ‘Je gaat het maken’ ook in 2020 op RTL4

maandag 6 januari 2020

Lisette van Geest

communicatie adviseur
Afbeelding Tv-serie ‘Je gaat het maken’ ook in 2020 op RTL4

Na het succes van de eerste serie zal in het najaar van 2020 het tweede seizoen van ‘Je gaat het maken’ op RTL4 te zien zijn. In deze zesdelige serie worden diverse werkzoekenden gevolgd tijdens hun zoektocht naar een mogelijke carrière in de wereld van de bouw en infra.

Op basis van competenties en vaardigheden van de kandidaten worden uiteenlopende beroepen geselecteerd en beproefd. Bij indrukwekkende bouw- en infraprojecten door het hele land wordt een aantal dagen meegewerkt. Tijdens de opdrachten worden de kandidaten begeleid en beoordeeld door experts uit de praktijk. Wat bevalt de kandidaat en wat valt tegen? In de ontknoping van de uitzending wordt, bij gebleken geschiktheid en serieuze interesse, een concreet voorstel gedaan: een op maat gemaakt opleidingstraject.

Kandidatenoproep

Voor het tv programma zijn we op zoek naar potentiële zij-instromers. Van 1 t/m 16 januari is de kandidatenoproep te zien op 3 zenders; RTL4, RTL5 en RTL8. Op 7 januari plaatsen wij de kandidatenoproep ook op de facebookpagina 'de bouw maakt het'. Deze kan jij vervolgens weer delen met jouw netwerk.

Wil jij de kandidatenoproep bekijken? Of wil je meer informatie over deze tv serie? Ga dan naar deze website.

Deelnemen als bouw of infra bedrijf?

Naast kandidaten zijn wij op zoek naar bouw en infra bedrijven. Wil jij meewerken als bouw of infra bedrijf? Stuur dan een e-mail naar Lisette van Geest voor meer informatie.

Je gaat het maken

Klik hier voor meer informatie over de instroomactiviteiten van Bouwend Nederland rond de campagne ‘Je gaat het maken’. Ga naar jegaathetmaken.nl voor meer informatie en initiatieven gericht op jongeren en zij-instromers rond de instroomcampagne. Volg deze campagne ook op Instagram en YouTube.