De brochure Ledenvoordelen 2020 is verschenen

donderdag 9 januari 2020
Afbeelding De brochure Ledenvoordelen 2020 is verschenen

Zoals je van ons gewend bent, brengen wij ieder jaar de brochure Ledenvoordelen uit met daarin een overzicht van de voordelen die wij voor jou hebben onderhandeld. Door gebruik te maken van deze ledenvoordelen kun je optimaal profiteren van je lidmaatschap. Sommige bedrijven verdienen hiermee zelfs hun contributie terug.

In deze vernieuwde uitgave van de brochure Ledenvoordelen vind je een handig overzicht van hoe Bouwend Nederland je kan ondersteunen bij jouw dagelijkse bedrijfsvoering. Van bouwspecifieke trainingen en praktische tools zoals het uitgebreid bouwweer tot de unieke verzekeringsmantels afgestemd op de behoeften en eisen van bouw- en infrabedrijven. Een makkelijk overzicht om optimaal gebruik te kunnen maken van onze voordelen. Want wij willen ervoor zorgen dat al onze leden het maximale uit hun lidmaatschap halen.

Cannock Incasso

Het ledenvoordeel DAS Incasso wordt vanaf dit jaar uitgevoerd onder een andere naam, namelijk Cannock Incasso. De voordelen van dit ledenvoordeel blijven wel hetzelfde.

Naast de bestaande ledenvoordelen hebben we ook nieuwe ledenvoordelen toegevoegd zoals o.a. LeasePlan. Vanaf volgende week zullen we deze nieuwe ledenvoordelen uitgebreid introduceren door dieper in te gaan op de specifieke voordelen.

Exemplaar brochure Ledenvoordelen 2020

De brochure Ledenvoordelen 2020 zal in de loop van week 3 bij jou op de mat vallen. Wil je graag meerdere exemplaren? Stuur dan een mail naar voordeel@bouwendnederland.nl met je gegevens o.v.v. brochure 2020 en het aantal brochures dat je wenst te ontvangen.

Adviesgesprek dienstverlening

Heb je geen tijd om je te verdiepen in onze brochure Ledenvoordelen? Maak dan een afspraak met onze adviseur Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om aan te geven van welke voordelen vergelijkbare bedrijven profiteren. Vraag een afspraak aan via voordeel@bouwendnederland.nl of bel naar 079 3 252 166.