• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Build Your Future 2020; kom in contact met 400 studenten Bouwkunde

Build Your Future 2020; kom in contact met 400 studenten Bouwkunde

Meld je nu aan.

Op vrijdag 14 februari komen ruim 400 eerstejaars studenten Bouwkunde van de Hogeschool Rotterdam en de Haagse Hogeschool bijeen bij de TU in Delft. De studenten gaan aan de slag met reële vraagstukken in de bouw. Voorbeelden van onderwerpen zijn; duurzaamheid, BIM, transformatie van bestaande bouw, nieuwbouw en renovatie.

Studenten hebben vaak geen reëel beeld van de werkzaamheden in de bouwsector. Veel studenten starten deze studie met het idee architect te worden en komen er tijdens hun studie achter dat er nog veel andere leuke werkvelden te ontdekken zijn.

Tijdens dit evenement willen we de studenten meer inzicht geven en ze enthousiast maken over onze mooie sector. Bedrijven leren zélf op deze dag meer over hun toekomstige werknemers en er is uiteraard ruimte genoeg om te ‘netwerken’.

Meld je nu aan om deel te nemen! Er zijn nog 3 plekken beschikbaar voor bedrijven die een interessante workshop willen aanbieden. Suggesties voor onderwerpen voor deze workshops zijn; houtbouw, module bouw, energietransitie en circulariteit.  

Oproep; mail naar v.vanrossem@bouwendnederland.nl als je geïnteresseerd bent om deel te nemen!