Zet jouw project in de schijnwerpers op Dag van de Bouw 2020!

maandag 10 februari 2020

Angelina van Weerdenburg

Communicatieadviseur
Afbeelding Zet jouw project in de schijnwerpers op Dag van de Bouw 2020!

Op zaterdag 20 juni 2020 stellen we bouwplaatsen in heel Nederland open voor publiek. Op deze dag laten de verschillende onderdelen van de bouw- en infraketen zien hoe ze samenwerken aan een beter en mooier Nederland. Ook laten we zien dat de bouw en infra innovatief, deskundig en creatief is en een interessante sector om in te werken.

Meld je project nu aan!

Op 20 juni is het weer zover: Dag van de Bouw 2020! Op deze dag kunnen bezoekers in het hele land verschillende onderdelen van het bouwproces ervaren. Op deze dag zetten we het veelzijdig karakter van de bouw- en infrasector extra in de verf. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! Alleen samen kunnen we tonen hoe mooi en interessant onze sector is. Wil jij graag jouw project in de schijnwerpers zetten en bezoekers een kijkje achter de schermen geven? Meld je project dan aan voor Dag van de Bouw 2020!

Samenwerkende partijen

Deze 15e editie van de Dag van de Bouw organiseren wij ook dit jaar in samenwerking met  de Aannemersfederatie, Techniek Nederland (voorheen UNETO-VNI), VNConstructeurs en de Dag van de Architectuur.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sandra Roijers of Lisette van Geest