• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Blijf op de hoogte van onze toekomstverkenning 2030 via het digitale platform ‘Nu Bouwen aan Morgen’!

Blijf op de hoogte van onze toekomstverkenning 2030 via het digitale platform ‘Nu Bouwen aan Morgen’!

woensdag 5 februari 2020

Silke Gurdebeke

Medewerker
Afbeelding Blijf op de hoogte van onze toekomstverkenning 2030 via het digitale platform ‘Nu Bouwen aan Morgen’!

De maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. En als sector kunnen we niet achterblijven. Daarom is het zo belangrijk om vanuit de lange termijn te kijken naar wat er staat te gebeuren en wat de impact daarvan is op onze sector. Waar moeten we de komende jaren rekening mee houden bij het maken van onze keuzes? Wat willen klanten, welke technologie komt op, wat doet de economie en welk beleid kunnen we verwachten van de overheid?

Nu Bouwen aan Morgen | Verkenning Bouw & Infra 2030
Als Bouwend Nederland willen we met de toekomstverkenning 2030 leden en partners inspireren door te laten zien wat belangrijke trends en thema’s zijn voor de komende jaren. Ook willen we de uitdagingen en kansen agenderen die uit de analyse van trends en ontwikkelingen naar voren komen. Tot slot willen we stimuleren dat leden zich voorbereiden op toekomstige ontwikkelingen zodat ze klaar zijn om kansen te grijpen en om kunnen gaan met risico’s die op hen afkomen.

Updates via digitaal platform

Het traject ‘Nu Bouwen aan Morgen | Verkenning Bouw & Infra 2030’ van Bouwend Nederland is inmiddels gestart. Met hulp van onze leden en uiteenlopende deskundigen van binnen en buiten de sector verkennen we hoe de wereld er in 2030 uit kán zien. Later dit jaar worden de verschillende toekomstbeelden gepresenteerd tijdens een landelijk congres. Deze kick-off vormt ook het startschot om op basis van de toekomstbeelden de dialoog aan te gaan over de mogelijkheden die de toekomst onze sector kan brengen.

Wil je graag op de hoogte blijven van verdere ontwikkelingen? Houd dan zeker het digitaal platform Nu Bouwen aan Morgen in de gaten.