Circuit Zandvoort wordt verbouwd voor de Formule1

In de rubriek BOUW WOW! Geven we een sneak preview.

woensdag 12 februari 2020
Afbeelding Circuit Zandvoort wordt verbouwd voor de Formule1

Jeroen Ekkering, projectleider bij Gebr. Van Kessel, vertelt hoe ze samen met KWS en andere VolkerWessels-bedrijven op een duurzame en innovatie manier aan de verbouwing en herinrichting van Circuit Zandvoort werken.

Het werken aan een circuit is anders dan het werken aan een autosnelweg.  In dit filmpje vertelt Jeroen hoe ze het circuit maken, waar ze rekening mee houden, met welke partijen ze samenwerken en wat ze doen om materialen te hergebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zand wat ze uitgraven. Dit zand is geschikt om voor hergebruik. Zowel voor ophoging van het circuit, zoals bijvoorbeeld in één van de komtbochten, en voor het opbouwen van onder andere tribunes.

Bouw WOW!

De BOUW WOW! filmpjes zijn gemaakt vanuit de campagne ‘je gaat het maken’ om jongeren te enthousiasmeren voor de bouw & infra. We geven ze een kijkje achter de schermen en laten zien wat er allemaal bij een bepaald project komt kijken. 

Ga naar dit Youtube kanaal om het filmpje te bekijken. Ook is het filmpje te delen via onze facebookpagina.

Je gaat het maken

Klik hier voor meer informatie over de instroomactiviteiten van Bouwend Nederland rond de campagne ‘Je gaat het maken’. Ga naar jegaathetmaken.nl voor meer informatie en initiatieven gericht op jongeren en zij-instromers rond de instroomcampagne. Volg deze campagne ook op Instagram en YouTube.