Ontmoet hein® en meld je aan voor het gratis event

Afbeelding Ontmoet hein® en meld je aan voor het gratis event

We horen het steeds vaker in de bouw: 'Nu laat ik mijn hein horen!' of 'Dat is een guus...', maar wie zijn die hein en guus eigenlijk en wat hebben ze op jouw werk te zoeken?

Dit is je kans om kennis te maken met het gedachtegoed dat de bouw steeds een beetje veiliger maakt. We organiseren zes 'Ontmoet hein®-events' op locaties verspreid over het land. Tijdens een intrigerend gedachtenexperiment maak je tijdens het event kennis met hein® en hoor je hoe je collega's in hun werk écht wat hebben aan dit fenomeen.

Over hein®

hein® gelooft erin dat mensen het goede willen doen. Alleen is de praktijk weerbarstig en zijn er heel veel redenen om dat niet te doen. Dat kan vervelende consequenties hebben. hein® zorgt ervoor dat mensen anders leren kijken naar hun eigen gedrag en dat van de mensen om hen heen. Ook in uitdagende situaties. Ze komen tot inzichten en gaan vaker de juiste dingen doen.

Waarom? Omdat hein® ook het goede wil doen, maar wel op een leuke manier! hein® reduceert botsingen van ego's en leert lachen om de rechtvaardiging van 'verkeerde' keuzes. Als mensen eenmaal voelen dat ze zichzelf voor de gek houden, dan kunnen ze dat gedrag steeds moeilijker volhouden. Zo leidt hein® op een intuïtieve manier tot blijvende verbetering, op het werk en privé. 

Gratis voor leden

We geloven in de kracht van hein® en wil graag samen met jou en hein® de bouw veiliger maken. Daarom bieden wij dit event gratis aan voor onze leden.

Er is altijd een event in jouw regio:

  • Apeldoorn (Van der Valk de Cantharel, Ugchelen) op maandag 28 september
  • Amsterdam (Van der Valk Oostzaan) op dinsdag 29 september
  • Groningen (Van der Valk Hoogkerk, Eelderwolde) op dinsdag 6 oktober
  • Zoetermeer (Kantoor Bouwend Nederland) op donderdag 8 oktober
  • Eindhoven (Van der Valk Eindhoven) op maandag 12 oktober
  • Breda (Van der Valk Princeville) op donderdag 15 oktober

Mocht je niet kunnen op de geplande datum in jouw regio, dan ben je welkom op een andere locatie. Meld je snel aan, aantal plaatsen is beperkt! Voor een optimale beleving kunnen wij per event maximaal 50 deelnemers ontvangen. Wees er snel bij om jouw plek te verzekeren. Aanmelden doe je door een mail te sturen aan de afdeling Evenementen. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Reina Uittenbogaard of jouw contactpersoon bij Bouwend Nederland.

Kun je niet? Blijf op de hoogte!

Kun je op geen van de zes bovengenoemde data, maar wil je wel graag een event bijwonen? Stuur dan een mail aan Reina Uittenbogaard. We kijken wat we voor je kunnen doen. Bij voldoende animo kunnen we extra events organiseren.