Ken of heb jij een innovatie in de bouw? Stuur hem in!

Binnenkort: lancering innovatieplatform mét bouwinnovatieshop

Afbeelding Ken of heb jij een innovatie in de bouw? Stuur hem in!
vrijdag 5 juni 2020

Bouwend Nederland is op zoek naar de beste vernieuwende toepassingen, processen en materialen die gebruikt kunnen worden in de bouw- en infrasector. Heb jij zo'n innovatie? Meld je dan nu aan en zet jezelf in de etalage.

Innovatie is een van onze speerpunten. In deze tijd van corona, PFAS en stikstof zoekt de bouw naar slimmere, snellere, veiligere en duurzamere processen, materialen en methoden. Tot eind december besteden we extra aandacht aan innovaties in de sector. Daarvoor bieden we een innovatieplatform mét bouwinnovatieshop. Hierin komen bouw- en infraonderneminingen en innovaties samen.

Wie zoeken we?

Ben jij een startup, scaleup of 'volwassen' aanbieder van een innovatief product of dienst? Of ben je een bouwonderneming die een innovatie voor een breed publiek wil aanbieden? Of ben je een student met een waanzinnige innovatie? Ken je een veelbelovend initiatief dat wel een steuntje in de rug verdient? Ben je zelf bezig met de ontwikkeling van een innovatie en op zoek naar partners of investeerders? Dan is ons laagdrempelige platform er voor jou.

Voorbeelden van innovaties

Ken je de anderhalvemeterpieper? Dat is een soort horloge met een sensor die piept als je binnen 1,5 meter van elkaar komt. Of het energieprestatiecontract om gegarandeerde energiebesparing vast te leggen, of een 3D-printer die nieuwe bouwmaterialen print uit herbruikbare grondstoffen?

Meld je aan!

Je kan jouw product of dienst gratis en vrijblijvend via een pitch delen. Kom in contact met speciale innovatiescouts, voor al je vragen, op dit e-mailadres. Vul het formulier in via onderstaande knop en zet jouw pitch in de etalage.

 

Zet jouw idee in de etalage

Ken je of heb je een bestaande innovatie? Weet je van een veelbelovend initiatief? Of ben je zelf bezig met de ontwikkeling? Laat het weten en plaats jouw idee gratis op onze bouwinnovatieshop.

Naar het aanmeldformulier