Uitnodiging Zoominar: Circulaire jongeren challenge

maandag 4 mei 2020
Afbeelding Uitnodiging Zoominar: Circulaire jongeren challenge

In Nederland staan we voor een aantal grote opgaven, waaronder in de Infrastructuur. Duizenden bruggen naderen het einde van hun levensduur, daar moeten we iets mee. Hoe past circulariteit in deze complexe opgave? Hoe pak je dat aan?

Is de brug bij jou om de hoek dé trainingslocatie BMX en skateboarden voor Olympische Spelen 2024?
Kan de brug bij jou om de hoek een 2e leven krijgen als nieuwe trainingslocatie voor de Olympische Spelen van 2024? Of zijn er nog andere mogelijkheden? We dagen jullie als de Jonge Generatie (18-35 jaar) uit in deze  Circulaire Jongeren challenge! 

In een organisatie-overstijgend team, geef je onder begeleiding van experts samen met jongeren uit de gehele keten (ingenieurs, architecten, installateurs, weg- en waterbeheerders, ontwikkelaars, werkvoorbereiders en nog meer jonge vernieuwers) invulling aan het hergebruik van een bestaande brug. Daarna in gang zetten en doen! 

De uitdaging rond hergebruik van bruggen is niet alleen groot, maar ook complex en raakt ons allemaal. Dit heeft geleid tot de Circulaire Jongeren Challenge. De challenge is in collab tussen De Bouwcampus X Platform WOW X Jonge Geesten met ondersteuning van onder andere Rijkswaterstaat en jongerenclubs van Bouwend Nederland, Techniek Nederland en Koninklijke NLIngenieurs.
 
Nieuwsgierig? Vast!
Meld je dan aan voor de ZOOMinar op 30 juni 2020 voor alle ins en outs over de Challenge en de praktijkcasus: een inhoudelijk vraagstuk vanuit Rijkswaterstaat. Na de kick-off kan je je inschrijven voor de Circulaire Jongeren Challenge in oktober.

Datum: 30 juni
Locatie: Online, linkt volgt na aanmelding
Tijd: 16:00 - 17:00 uur

Meld je hier aan.