Gezocht: goede voorbeelden omgaan met 1,5 meter economie

donderdag 7 mei 2020
Afbeelding Gezocht: goede voorbeelden omgaan met 1,5 meter economie

Bouwend Nederland zoekt goede voorbeelden hoe er op de bouwplaats, op kantoor of tijdens het vervoer naar de bouwplaats op een praktische wijze invulling is gegeven aan het voorschrift om 1,5 meter afstand te houden.

Het spreekt voor zich dat uw methode voldoet aan het protocol Samen veilig doorwerken. Het is de bedoeling om de voorbeelden te bundelen en geanonimiseerd te publiceren. Deel uw voorbeeld en help de sector invulling te geven aan de 1,5 meter economie.

De bouw- en infra sector was de eerste sector waar met een protocol Samen veilig doorwerken. Sinds eind maart is dit van kracht en werken we in de sector aan het voorlopig nieuwe normaal van 1,5 meter afstand houden. Het gaat niet altijd direct goed, maar we wennen er wel aan. Je gaat tegenwoordig ook geen supermarkt meer in zonder wagentje. Toch? Dit soort praktische invullingen zoeken we, maar dan voor de bouwplaats, het kantoor of het vervoer.

Helpt jij ook mee om te laten zien dat wij #doorbouwers zijn? Best practices graag mailen aan: Y.Hiddink@bouwendnederland.nl