Gratis Verbindingsfestival 2020: meld je aan

dinsdag 22 september 2020
Afbeelding Gratis Verbindingsfestival 2020: meld je aan

Op dinsdag 29 september 2020 vindt het online Verbindingsfestival 2020 plaats, voor professionals in de sectoren bouw, wonen & zorg, openbare ruimte, vastgoed en mobiliteit. Jij kan gratis deelnemen!

Bouwend Nederland is kennispartner van dit evenement en nodigt je uit om vanaf je thuiswerkplek deel te nemen aan een van de tachtig sessies. Het thema is 'Slimme & gezonde Stad'. Onder meer Walther Ploos van Amstel (Hogeschool van Amsterdam), Laurens de Lange (Unica), Martijn Koop (Koninklijke NLIngenieurs) en Thalia Verkade (De Correspondent) zullen spreken. Jan Gommans zorgt voor het nodige vertier.

De sessies zijn verdeeld onder de subthema's Aardgasvrije wijk, Gezonde Gebouwen, Toegankelijke en Inclusieve wijk, Veilig op Straat, Digitale leefomgeving en Duurzame Openbare Ruimte. De Expo Area biedt je, online, beursstands en via matchmaking kun je netwerken met andere festivalgangers.

Meld je aan!

Deelname aan het Verbindingsfestival is gratis. Het event vindt plaats op 29 september 2020 tussen 11.30 en 18.00. Er is ruimte voor 2000 deelnemers dus meld je snel aan via deze link. Meer informatie over dit kennisevent vind je hier.