Maak kennis met nieuwe voordeelpartner LeasePlan

dinsdag 23 juni 2020
Afbeelding Maak kennis met nieuwe voordeelpartner LeasePlan

Elk jaar evalueren we het aanbod aan ledenvoordelen en kijken we hoe we dit aanbod kunnen verbeteren. Afgelopen jaar hebben wij een tender uitgeschreven voor een nieuwe partner op het gebied van autoleasing. Uit deze tender is LeasePlan als beste deal voor onze leden naar voren gekomen.

LeasePlan is een van ’s werelds toonaangevende leasemaatschappijen, met 1,7 miljoen auto's in meer dan 30 landen. Ze beheren de volledige levenscyclus van hun auto's, vanaf de aankoop en het onderhoud tot de verkoop van teruggekomen leaseauto's. Met ruim 50 jaar ervaring is LeasePlan een betrouwbare partner voor zowel het MKB als grote ondernemingen. Of je nu één auto (of bestelbus) nodig hebt of een compleet wagenpark, LeasePlan helpt
je hierbij.

Tender

In de tender hebben we uitvoerig de verschillende leasemaatschappijen met elkaar vergeleken. Naast uiteraard de financiële voordelen, heeft ook de ondersteuning meegewogen die wordt geboden aan onze leden. Denk hierbij
aan de keuze en aanschaf van het voertuig en de begeleiding van leaserijders bij pech, schade en onder houd tijdens de leaseperiode. We hebben ook gekeken naar rapportagemogelijkheden, en naar mogelijkheden om autobeleid op te zetten en af te stemmen met werknemers.

Hoe ziet jouw autobeleid eruit?

Menig ondenemer worstelt ermee: hoe maak je met werknemers goede afspraken over de keuze en het gebruik van de leaseauto? Welke vervoersmiddelen stel je beschikbaar en hoe kies je ze? Om je vervolgens af te vragen hoe de verschillende afspraken met je werknemers vastlegt. LeasePlan helpt je daar graag mee. Direct inzicht in hoe je bedrijf ervoor staat? Doe de online zakelijk rijden check: https://connect.leaseplan.com/zakelijk-rijden-check. In slechts vijf minuten weet je hoe je ervoor staat.

Overnemen van het beheer van je bestaande wagenpark?

Wil je het volledige eigendom van je auto’s houden, maar wel het beheer hiervan uitbesteden zonder te leasen? Ook dan kan je bij LeasePlan terecht. Voor het beheer en onderhoud van je auto’s over te laten aan LeasePlan profi -
teer je van kennis, ervaring en inkoop voordelen. En zo bespaar je tijd en geld. Waardoor jij je kunt concentreren op je dagelijkse werkzaamheden.

Coronacrisis

We merken allemaal de gevolgen van het coronavirus. De afgelopen maanden heeft niet alleen een groot deel van Nederland stilgelegen. Veel autofabrieken zijn gesloten; enkele gaan langzaamaan weer open. Dit heeft direct gevolgen voor de beschikbaarheid van nieuwe voertuigen. Nu snel een auto nodig? LeasePlan denkt graag met je mee. Zo heeft LeasePlan de beschikking over een groot en snel te leveren aanbod occasion leaseauto’s. Maar ook shortlease is een goede oplossing als je wel een auto nodig hebt, maar niet te ver in de toekomst kunt kijken. Je eigen auto’s bij LeasePlan in beheer geven kan altijd.

Jouw voordelen op een rij

  • 10% korting op het dagtarief voor audits;
  • minimaal € 15,- tot € 65,- per maand korting op het leasetarief;
  • € 500,- extra korting op maatwerk inbouw voor bedrijfsauto’s;
  • bedrijfsauto rijklaar afleveren inclusief inbouw en (logo)bestickering;
  • gratis schadeverzekering inzittenden;
  • gratis haal- en brengservice bij onderhoud;
  • hulpverlening in binnen- en buitenland;
  • gelijkwaardig vervangend vervoer na 24h;
  • uitgebreide rapportage en bedrijfswagen of wagenparkadvies op maat;
  • relevante adviesdocumenten.

Meer informatie

Meer informatie krijgen over LeasePlan als voordeelpartner van Bouwend Nederland? Neem dan contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.