• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Laatste mogelijkheid bestellen met korting: handboek 'Bemaling van bouwputten en sleuven'

Laatste mogelijkheid bestellen met korting: handboek 'Bemaling van bouwputten en sleuven'

donderdag 19 november 2020

Yvonne de Rijck

Adviseur Techniek Vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer
Afbeelding Laatste mogelijkheid bestellen met korting: handboek 'Bemaling van bouwputten en sleuven'

Het Handboek 'Bemaling van bouwputten en sleuven' werd al in 2003 uitgegeven en zal dit jaar worden voorzien van een update. Het boek kan bij voorinschrijving tot 10 december 2020 met korting worden aangeschaft.

De update is gerealiseerd door een samenwerking van CROW, Bouwend Nederland, het bedrijfsleven, bevoegd gezag, opdrachtgevers en SIKB. Voor iedereen die te maken heeft met het bemalen van bouwputten is het handboek, dat de basiskennis over bemalen bevat, een must have.

Vanuit de sector was er behoefte om het boek in een modern jasje te gieten door veranderende wet- en regelgeving in de afgelopen jaren. Daarnaast zijn er veel ontwikkelingen geweest omtrent certificering.

Wat kan je verwachten van het boek?

Het handboek gaat onder meer in op risicomanagement en verzekeren, uitvoeringsaspecten, contractering, bemalingssystemen en het technisch bemalingsplan, berekeningen en effectbepaling en biedt een stappenplan.

Bestellen?

De standaardprijs is €184. Via de voorinschrijving kan je dit handboek tot uiterlijk 10 december 2020 aanschaffen voor €92 (excl. verzendkosten) per exemplaar. Je kan het boek bestellen door te mailen naar de Vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer onder vermelding van de naam van je bedrijf, de contactpersoon en het aantal exemplaren.