Zet jouw idee in de etalage

5 redenen om je innovatie te delen op debouwmaakthetslim.nl

dinsdag 30 juni 2020
Afbeelding Zet jouw idee in de etalage

We lanceren Debouwmaakthetslim.nl. Op dit nieuwe inspiratieplatform vind je een bouwinnovatieshop waarin bouw- en infraondernemingen én vernieuwende toepassingen, processen en materialen bij elkaar komen. Innovatie is immers niks nieuws voor de bouw. Al zolang mensen bouwen, vinden ze dingen uit en verbeteren ze processen en materialen. Ook nu, in deze tijd van corona, PFAS en stikstof, zoekt de bouw naar slimmere, snellere, veiligere en meer duurzame processen, materialen en methoden.

Startups, scale-ups en 'volwassen' aanbieders van innovatieve producten en processen kunnen hier gratis en vrijblijvend een pitch delen. Dat geldt ook voor bouwondernemingen die een innovatie breed willen uitrollen, en voor studenten. Het platform en de bouwinnovatieshop bieden een laagdrempelige manier om in beeld te komen bij bouw- en infraondernemingen, investeerders te trekken, kennis in huis te halen of een launching customer te vinden.

Animo groot

Er hebben zich al tientallen grote en kleine partijen gemeld voor een gratis vermelding van hun innovatie op de bouwinnovatieshop. Groot, klein, al in praktijk gebracht of net het bierviltje ontstegen...innovators vinden het een goed idee om hun idee hier te pitchen aan de wereld.

Idee delen

Waarom eigenlijk? Simpel, zegt Brenda Dekkers van Bou Kluscoach. "We hebben een goed idee, maar alleen krijgen we dat nooit van de grond. Deze bouwinnovatieshop is een gouden kans om expertise en uitvoeringskracht op dit project te krijgen." Bang dat een ander met het idee aan de haal gaat, is ze niet. "We vertellen hier natuurlijk niet het hele verhaal, maar toch kun je dat risico nooit helemaal afdekken. Het punt is: als we ons idee voor onszelf houden, wordt het zeker niets. Ik vind het belangrijker dat deze dienst er komt, dan dat 'ie van ons is."

5 redenen om je aan te melden

Voor haar reden genoeg om zich aan te melden voor de bouwinnovatieshop. Voor wie nog twijfelt zetten we de vijf belangrijkste voordelen op een rij:

  • Je idee onder de aandacht bij bouw- en infraondernemingen en opdrachtgevers.
  • Twee weten meer dan een.
  • Gratis advertentiemogelijkheid.
  • Brede publicitaire ondersteuning.
  • Bijdragen aan een innovatiever imago voor de bouw.

Doe mee en deel je idee!

Voor de bouwinnovatieshop zijn we altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve producten, diensten of processen, ook sociale innovaties, die kunnen worden toegepast in de bouw- en infrabranche en naar onderscheidende ideeën, die toegevoegde waarde bieden. Doe ook mee! Zet je idee gratis in de etalage van onze bouwinnovatieshop. Meedoen is simpel en kost niets. Vul het formulier in. De innovatiescouts beoordelen je inzending en nemen contact met je op om je vermelding verder vorm te geven. Bekijk hier alle voorwaarden voor vermelding.