Y-ONG-event op 24 september: meld je nu aan

woensdag 29 juli 2020
Afbeelding Y-ONG-event op 24 september: meld je nu aan

Hoe ervaart de jongere generatie het werken in een onderneming nu eigenlijk? Waar krijgen ze energie van en wat kost ze energie? Hoe denk jij er zelf eigenlijk over? Tijdens het Y-ONG event krijgen we een interessant en hilarisch inkijkje in de verschillen tussen generaties. Je kan je nu aanmelden.

Oud geleerd, jong gedaan. Een jongere vraagt zich af: waarom zijn mijn ouders thuis heel hip, staan ze open voor discussie en geven ze mij alle ruimte om mijn eigen leven in te vullen, maar transformeren deze zelfde ouders als ze naar kantoor gaan in rechtlijnige, niet-outside-the-box-denkende managers? Andersom wil je als manager je jonge talent aan je binden en hun frisse ideeën benutten om zo je onderneming 'fit for future' te houden, toch?

Dit event is toegankelijk voor zowel het (senior)management als de jong-professionals werkzaam bij de ondernemingen binnen de 'ondergrondse infrasector' én hun ketenpartners.

Programma

13.00 – 13.30 Inloop met koffie/thee
13.30 – 14.10 Opening
14.10 – 15.00 Generatietheater (Aart Bontekoning)
15.00 – 15.30 Pauze (koffie/thee)
15.30 – 16.30 Vervolg Generatietheater (Aart Bontekoning)
16.30 – 16.40 Drankje en snack
16.40 – 17.00 Laatste deel Generatietheater (Aart Bontekoning)
17.00 – 17.30 Afsluiting, borrel en napraten

Locatie

Je kunt aan dit event deelnemen op diverse locaties in Nederland. Meld je snel aan met je voorkeurslocatie, want vol is vol! We kunnen niet garanderen dat je kunt deelnemen op de locatie van je voorkeur. Dit is afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen per locatie en de volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen. Hiernaast zullen we de deelnemers van de verschillende bedrijven/organisaties zoveel mogelijk over verschillende locaties verdelen. Via deze link vind je het coronaprotocol dat van toepassing is.