Innovatie aanjagen met tien keer online Bouw Idee Café

donderdag 20 augustus 2020

Tom van Eck

Accountmanager Infra Midden
Afbeelding Innovatie aanjagen met tien keer online Bouw Idee Café

Bouwend Nederland en Cobouw zetten in op het aanjagen van innovaties via tien online Bouw Idee Cafés. Op tien donderdagen, te beginnen op 17 september, worden professionals uit alle hoeken van de bouw en infratechniek, ketenpartners, innovators en opdrachtgevers stevig aan de tand gevoeld over de toepassing van innovaties in projecten.

Vernieuwende ideeën genoeg in de bouw en infra, maar waarom zien we die dan zo weinig terug in (grote) projecten? Waarom blijft de schaalvergroting achter? Hoe voorkomen we dat de Nederlandse industrie de boot mist? Wanneer gaan bedrijven in de branche en de keten nou eens écht samenwerken? In tien sessies, onder leiding van Paul Teixeira, Marije de Leeuw, Thomas van Belzen, Marc Doodeman, Yvonne Ton en Ad Tissink, gaan gasten aan tafel en online op zoek naar het antwoord en een oplossing.

Digital Construction

In de eerste uitzending over Digital Construction gaan Paul Teixeira (Cobouw) en Manuel Venderbos samen met Bouwend Nederland op zoek naar antwoorden op vragen als 'Wat is er mogelijk met Digital Construction?', 'Wat gebeurt er op dit moment en is dat genoeg?' Meepraten? We hebben nog ruimte voor gasten aan tafel of digitaal. De uitzendingen zijn vanaf 17 september elke donderdag om 16.00 uur gratis live te volgen. Op De bouw maakt het SLIM zijn ze later terug te kijken.

Bouw Idee Café

Hoe kun je zelf aan de slag met innovatie? Kom er alles over te weten en neem deel aan het Bouw Idee Café!

Meld je hier aan