• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Zaterdag 17 oktober is de eerste aflevering van het tweede seizoen ‘Je gaat het maken’

Zaterdag 17 oktober is de eerste aflevering van het tweede seizoen ‘Je gaat het maken’

Plaats voor die tijd jouw vacature(s) op de Nationale Vacaturebank

dinsdag 13 oktober 2020

Kathelijne Koster

Coordinator Meerjarenprogramma's
Afbeelding Zaterdag 17 oktober is de eerste aflevering van het tweede seizoen ‘Je gaat het maken’

Op zaterdag 17 oktober start om 17:00 uur op RTL4 de tv-serie ‘Je gaat het maken’. Deze zesdelige tv-serie laat zien dat er veel opleidingsmogelijkheden zijn in de bouw & infra voor zij-instromers. In de eerste aflevering gaat Ralph de Vries (accountmanger in de IT) ervaring opdoen als Machinist Grond Weg en Waterbouw bij Gebr. Van Kessel.

Ralph de Vries (38 jaar) werkt alweer 20 jaar in de IT als accountmanager en is opzoek naar vernieuwing in zijn werk. Vanuit zijn opvoeding is het heel normaal om te blijven studeren en na zijn studie is hij de IT-wereld ingerold. Met zijn praktische instelling past een kantoorbaan minder goed bij Ralph als persoon en daarom is hij naast zijn werk altijd al bezig met bouwen. Hij bekijkt via YouTube hoe het moet en zo heeft hij verschillende verbouwingen in huis gedaan en zelfs de stroom aangelegd in zijn tuin. Ook sleutelt hij graag aan zijn auto. Het precieze werk dat daarbij komt kijken, vindt hij erg leuk. De allergrootste droom van Ralph is om te werken met grote machines. Komt zijn droom in vervulling?

Onderstaande teaser verspreiden we deze week via de socialmediakanalen van 'Je Gaat Het Maken'.

Ledenvoordeel: plaatsen van vacatures op de Nationale Vacaturebank

Tijdens het tv-programma verwijzen we door voor meer informatie naar de website jegaathetmaken.nl en voor vacatures naar de Nationale Vacaturebank. Leden van Bouwend Nederland kunnen tegen een aantrekkelijke korting vacatures plaatsen op deze site. Ook is er voor de bouw & infra een speciale webpagina waar werkzoekende meer informatie kunnen vinden over hoe leuk het is om te werken in de bouw & infra.

Wil jij dat jouw vacatures te zien zijn? Klik hier voor meer informatie en/of neem contact op met Ledenservice via dit formulier of door een e-mail te sturen.

Tv-serie mede mogelijk gemaakt door leden

Het televisieprogramma ‘Je gaat het maken’ en de samenwerking met de Nationale Vacaturebank zijn een onderdeel van het Meerjarenprogramma Instroom. Het doel van dit programma is om jongeren en zij-instromers te informeren en enthousiasmeren voor de bouw & infra. We doen dit voor de leden en met de leden. De aflevering met Ralph is tot stand gekomen dankzij de medewerking van: Gebr. Van Kessel b.v., Bruil, Het Excellent opleidingsbedrijf, SPG Infra, Nationale Vacaturebank, Renault en Aboma.

Meerjarenprogramma Instroom en de campagne ‘Je Gaat Het Maken’

Klik hier om meer te lezen over het Meerjarenprogramma Instroom. Wil je meer weten over de campagne ‘Je Gaat Het Maken’? Ga dan naar deze website.