• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Profiteer tot 31 december 2020 van de gratis accessoirecheque tot 750 euro van Renault

Profiteer tot 31 december 2020 van gratis Renault accessoirecheque tot 750 euro

woensdag 11 november 2020
Afbeelding Profiteer tot 31 december 2020 van gratis Renault accessoirecheque tot 750 euro

In deze uitdagende tijden denkt Renault graag met je mee, en biedt daarom tijdelijk extra voordeel op alle Renault Bedrijfswagens. Bij aankoop van een nieuwe Renault bedrijfswagen krijg je tot 31 december 2020 een gratis accessoirecheque tot 750 euro.

Geen bedrijfswagen wordt ingezet zonder accessoires die passen bij jouw werkzaamheden. Daarom biedt Renault leden van Bouwend Nederland in het 4e kwartaal van 2020 een gratis Renault Accessoirecheque tot €750 (excl. BTW, incl. montage)1. Dit aanbod is van toepassing op alle Renault Bedrijfswagens, inclusief de 100% elektrische KANGOO Z.E. en MASTER Z.E. en zelfs de zojuist gelanceerde Renault MASTER Work Edition. Dit aanbod geldt bovenop de ledenkorting2.

Elke Renault Bedrijfswagen dient als gereedschap voor zijn of haar berijder. Dit betekent dat een bedrijfswagen per situatie een maatwerk-oplossing is. Bij Renault PRO+ Bedrijfswagens profiteer je daarom in de periode van 1 oktober tot en met 31 december 2020 van een Renault Accessoirecheque van €500 op elke Renault KANGOO én 100% elektrische Renault KANGOO Z.E. bestelling. En tot zelfs €750 op elke Renault TRAFIC, Renault MASTER én 100% elektrische Renault MASTER Z.E.

Nieuwe Renault MASTER Work Edition

Dit aanbod is ook van toepassing op de zojuist geïntroduceerde Renault MASTER Work Edition. Deze nieuwe uitvoering van de Renault MASTER is per direct te bestellen en voorzien van een extra rijke uitrusting met een klantvoordeel van €1.300. De nieuwe Renault MASTER Work Edition is standaard uitgerust met het MediaNav multimedia- en navigatiesysteem met 7-inch touchscreen, Apple CarPlayT en Android AutoT. In het interieur zijn chroomkleurige accenten, een handig uitschuifbaar werkblad inclusief bekerhouder en het 'Magic-drawer'-dashboardkastje te vinden. Verder is de grille verfraaid met verchroomde details, terwijl technologieën als cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, Lane Departure Warning, Blind Spot Warning, dodehoekspiegel, parkeersensoren vóór & achter, en een achteruitrijcamera het rijden veiliger en comfortabeler maken.

De Renault MASTER Work Edition is verkrijgbaar in Gesloten Bestel-uitvoering in diverse hoogte- en lengtematen, met laadvermogens tot 3,5 ton en met keuze uit 3 dieselmotoren: dCi 135, dCi 150 en dCi 180. De laatste twee zijn naar wens leverbaar in combinatie met de Quickshift automatische transmisse. De MASTER Work Edition vertegenwoordigt een meerwaarde van €2.600 ten opzichte van de Comfort-uitvoering. De meerprijs bedraagt echter slechts €1.300. De Work Edition is per direct te bestellen voor prijzen vanaf €28.040 (excl. Ledenkorting, BTW, BPM en kosten rijklaar maken)3. De eerste exemplaren worden dit jaar nog afgeleverd.

Jouw voordeel

Ben je geïnteresseerd in welk voordeel Renault kan bieden in een Renault Bedrijfswagen op maat? De Renault-dealer vertelt graag meer over het aanbod en de voorwaarden. Kijk op de website voor een Renault-dealer in de buurt. Kijk voor meer informatie over het ledenvoordeel op de ledenvoordeelpagina van Renault.

Bouwend Nederland heeft een exclusiviteitscontract met Renault en werkt daarom niet samen met andere automerken.

Vragen?

Neem contact met ons op via 079 3 252 166 of mail naar voordeel@bouwendnederland.nl

*1. Bij aanschaf van nieuwe Renault Bedrijfswagen voor een orderperiode van 1 oktober 2020 t/m 31 december 2020 met een uiterste registratiedatum van 30 april 2021. De waarde van de accessoirecheque is exclusief BTW en inclusief montagekosten. Niet in te ruilen voor een extra korting. 2. Ledenkorting is alleen geldig voor leden van Bouwend Nederland. 3. De genoemde vanafprijzen zijn adviesprijzen excl. btw en onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de klant. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Getoonde modellen kunnen afwijken van standaarduitvoering, verkrijgbaar tegen meerprijs. Op elke nieuwe Renault Bedrijfswagen geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar zonder kilometerbeperking en 12 jaar plaatwerkgarantie (op Renault MASTER 6 jaar). De actie is geldig van 1 oktober 2020 t/m 31 december 2020 met een uiterste registratiedatum van 30 april 2021. Vraag de Renault-dealer voor de actievoorwaarden. Drukfouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden.