• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Zaterdag 14 november is de vijfde aflevering van het tweede seizoen 'Je Gaat Het Maken'

Zaterdag 14 november is de vijfde aflevering van het tweede seizoen 'Je Gaat Het Maken'

dinsdag 10 november 2020
Afbeelding Zaterdag 14 november is de vijfde aflevering van het tweede seizoen 'Je Gaat Het Maken'

Op zaterdag 14 november is de vijfde aflevering te zien van de tv-serie 'Je Gaat Het Maken' om 17:00 uur op RTL4’. Deze zesdelige tv-serie laat zien dat er veel opleidingsmogelijkheden zijn in de bouw & infra voor zij-instromers. Bas van Herpen (salesmanager) gaat in deze aflevering ervaring opdoen als Timmerman bij Maas Jacobs.

Na zijn studie communicatie en informatiewetenschappen is Bas aan de slag gegaan als Accountmanager. Dit werd, onbedoeld, het begin van zijn carrière in de sales. In de verschillende functies die hij heeft doorlopen merkte hij dat hij nooit echt zijn ei kwijt kon. Terwijl dat wel lukte als hij in zijn vrije tijd aan het klussen was in zijn eigen huis. Tijd voor een carriereswitch! In deze aflevering gaat Bas twee dagen ervaring opdoen als Timmerman. Gaat hij het maken?  

Onderstaande teaser verspreiden we deze week via de socialmediakanalen van 'Je Gaat Het Maken'.

Ledenvoordeel plaatsen vacatures op de Nationale Vacaturebank

Tijdens het tv-programma verwijzen we door voor meer informatie naar de website jegaathetmaken.nl en voor vacatures naar de Nationale Vacaturebank. Leden van Bouwend Nederland kunnen tegen een aantrekkelijke korting vacatures plaatsen op deze site. Ook is er voor de bouw & infra een speciale webpagina waar werkzoekende meer informatie kunnen vinden over hoe leuk het is om te werken in de bouw & infra.

Wil jij dat jouw vacatures te zien zijn? Klik hier voor meer informatie en/of neem contact op met Ledenservice via dit formulier of door een e-mail te sturen.

Tv-serie mede mogelijk gemaakt door leden

Het televisieprogramma ‘Je gaat het maken’ en de samenwerking met de Nationale Vacaturebank zijn een onderdeel van het Meerjarenprogramma Instroom. Het doel van dit programma is om jongeren en zij-instromers te informeren en enthousiasmeren voor de bouw & infra. We doen dit voor de leden en met de leden. De aflevering met Bas is tot stand gekomen dankzij de medewerking van: Maas Jacobs, Het excellent Opleidingsbedrijf, Aboma, Bouwschool Breda, Renault en de Nationale Vacaturebank

Meerjarenprogramma Instroom en de campagne ‘Je Gaat Het Maken’

Klik hier om meer te lezen over het Meerjarenprogramma Instroom. Wil je meer weten over de campagne ‘Je Gaat Het Maken’? Ga dan naar deze website.