• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Zaterdag 21 november is de laatste aflevering van het tweede seizoen 'Je Gaat Het Maken'

Zaterdag 21 november is de laatste aflevering van het tweede seizoen 'Je Gaat Het Maken'

dinsdag 17 november 2020
Afbeelding Zaterdag 21 november is de laatste aflevering van het tweede seizoen 'Je Gaat Het Maken'

Op zaterdag 21 november is de laatste aflevering te zien van de tv-serie 'Je Gaat Het Maken' om 17:00 uur op RTL4’. Deze zesdelige tv-serie laat zien dat er veel opleidingsmogelijkheden zijn in de bouw & infra voor zij-instromers. Femke Elderhorst (Accountmanager) gaat in deze aflevering ervaring opdoen als Kopersbegeleider bij Heijmans Drachten.

Femke is na haar opleiding voor Media en Entertainment Management aan het werk gegaan als accountmanager. Hiervoor zit ze veel op de weg en heeft ze kort contact met haar klanten. Van het 'veel op de weg zitten' wil ze vanaf en ze is op zoek naar een vaste werkplek met commercieel inzicht. De bouw- en infrasector heeft ze altijd al heel interessant gevonden. In deze aflevering mag Femke twee dagen meelopen in de functie van Kopersbegeleider. Hoe vindt ze dit? En krijgt ze een opleidingstraject aangeboden?

Onderstaande teaser verspreiden we deze week via de socialmediakanalen van 'Je Gaat Het Maken'.

Ledenvoordeel plaatsen vacatures op de Nationale Vacaturebank

Tijdens het tv-programma verwijzen we door voor meer informatie naar de website jegaathetmaken.nl en voor vacatures naar de Nationale Vacaturebank. Leden van Bouwend Nederland kunnen tegen een aantrekkelijke korting vacatures plaatsen op deze site. Ook is er voor de bouw & infra een speciale webpagina waar werkzoekende meer informatie kunnen vinden over hoe leuk het is om te werken in de bouw & infra.

Wil jij dat jouw vacatures te zien zijn? Klik hier voor meer informatie en/of neem contact op met Ledenservice via dit formulier of door een e-mail te sturen.

Tv-serie mede mogelijk gemaakt door leden

Het televisieprogramma ‘Je gaat het maken’ en de samenwerking met de Nationale Vacaturebank zijn een onderdeel van het Meerjarenprogramma Instroom. Het doel van dit programma is om jongeren en zij-instromers te informeren en enthousiasmeren voor de bouw & infra. We doen dit voor de leden en met de leden. De aflevering met Jennifer is tot stand gekomen dankzij de medewerking van: Heijmans Drachten, Pontiflex, BOB KOB, Nationale Vacaturebank, Aboma, Renault en het Excellent Opleidingsbedrijf.

Meerjarenprogramma Instroom en de campagne ‘Je Gaat Het Maken’

Klik hier om meer te lezen over het Meerjarenprogramma Instroom. Wil je meer weten over de campagne ‘Je Gaat Het Maken’? Ga dan naar deze website.