• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • 5 redenen om deel te nemen aan het online congres Nu Bouwen aan Morgen

5 redenen om deel te nemen aan het online congres Nu Bouwen aan Morgen

dinsdag 17 november 2020

Silke Gurdebeke

Medewerker communicatie
Afbeelding 5 redenen om deel te nemen aan het online congres Nu Bouwen aan Morgen

Nog 3 weken en het is zover: het online congres Nu Bouwen aan Morgen op maandag 7 december. Met ons team hebben wij voor u een divers en inspirerend programma samengesteld waaraan u online kunt deelnemen. Maar waarom is deze bijeenkomst zo relevant voor u? Dat leggen we u uit aan de hand van 5 verschillende redenen.

1. Netwerk met andere bezoekers

Door de verscherpte coronamaatregelen is het helaas onmogelijk om fysiek bij elkaar te komen, maar de behoefte om elkaar te ontmoeten blijft in deze tijden groot. Daarom hebben we gekozen om gebruik te maken van het online platform Let’s get Digital. Via deze tool bieden we u de mogelijkheid om tijdens het hele congres digitaal te netwerken met andere bezoekers. In het platform kunt u een handig overzicht vinden van alle online bezoekers en kunt u zo makkelijk selecteren met wie u een 1-op-1 gesprek wilt.

2. Kies zelf wanneer u het online congres volgt

Heeft u niet de hele namiddag de tijd om deel te nemen aan het online congres? Dat is geen enkel probleem. Doordat we gekozen hebben voor een volledig digitale opzet kunt u zelf kiezen hoe lang u het online congres volgt en welke onderdelen van het programma u interessant vindt.

3. Laat u inspireren door het Innovatieplein

Het grootste doel van de toekomstverkenning Nu Bouwen aan Morgen is om u te inspireren om de kansen en mogelijkheden van de toekomst te grijpen. Op maandag 7 december willen u dan ook inspireren met een volledig ingericht Innovatieplein. Elke innovatie krijgt een aparte pagina waar u meer informatie kunt vinden over het innovatieve product. Als u een vraag hebt, kunt u deze live stellen via de chat of u kunt ervoor kiezen om in een aparte videochat uw vragen 1 op 1 te bespreken. Het innovatieplein is doorlopend open vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur.

4. Stel uw eigen programma samen

Bent u alleen geïnteresseerd in een bepaald onderdeel van het programma? In het online platform kunt u zelf een programma samenstellen op basis van de verschillende programmaonderdelen. U kunt er ook voor kiezen om de bijeenkomst uitsluitend te gebruiken om te netwerken of u kunt zich laten inspireren door de bedrijven op het Innovatieplein.

5. Vier het 125-jarig jubileum

Onze branchevereniging en zijn rechtsvoorgangers bestaan sinds 14 november 2020 125 jaar en dat moeten we op een gepaste manier vieren. Aan het einde van het online congres zullen we daarom stilstaan bij dit jubileum en een korte reis door de tijd maken. Dat wilt u toch niet missen?

Nieuwsgierig geworden?

Meld u dan aan voor het online congres Nu Bouwen aan Morgen op maandag 7 december.