Voorlopige datum Dag van de Bouw 2021 bekend

woensdag 18 november 2020

Angelina van Weerdenburg

Communicatieadviseur
Afbeelding Voorlopige datum Dag van de Bouw 2021 bekend

De Dag van de Bouw is een jaarlijkse open dag waarop bouwlocaties door heel Nederland hun bouwhekken openstellen om mensen kennis te laten maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis en waarde van de bouw en infra. Hoewel momenteel nog onduidelijk is of en in hoeverre de coronamaatregelen de organisatie van de Dag van de Bouw in 2021 zullen beïnvloeden, is 19 juni 2021 gekozen als voorlopige datum voor dit jaarlijkse evenement.

Vooralsnog vindt de Dag van de Bouw 2021 op 19 juni 2021 plaats. Een definitief besluit over de vorm en datum wordt medio januari 2021 genomen. De Dag van de Bouw werd in 2019 voor het laatst georganiseerd. De vijftiende editie zou hebben plaatsgevonden op 20 juni 2020. Coronamaatregelen leidden er helaas toe dat het evenement vroegtijdig werd afgelast.

Bouwend Nederland organiseert de Dag van de Bouw, sinds 2017 doen we dat in samenwerking met VNconstructeurs, Aannemersfederatie Nederland, Techniek Nederland en de Dag van de Architectuur. De dag wordt samen met de leden opgezet en uitgevoerd.

Wil je meer informatie? Ga dan via deze link naar de website van de Dag van de Bouw.