Webinar: ISDE-wijzigingen op 15 december 2020

dinsdag 1 december 2020

Edgar van Niekerk

Beleidsadviseur Duurzaamheid
Afbeelding Webinar: ISDE-wijzigingen op 15 december 2020

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert op 15 december 2020 tussen 11.00 en 12.00 een webinar over de komende ISDE-wijzigingen. Je kan je nu aanmelden voor dit webinar.

Het webinar wordt speciaal gehouden voor brancheverenigingen van leveranciers en installateurs, intermediairs, bouwbedrijven, bouwinstallatiebedrijven, gemeenten, energieloketten en warmtebedrijven. De Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) is gericht op het duurzaam opwekken en produceren van energie, energiebesparing en aansluitingen op een warmtenet.

Wijzigingen vanaf 1 januari 2021

Momenteel biedt de ISDE een tegemoetkoming aan bij de aankoop van zonneboilers en warmtepompen. Vanaf 1 januari 2021 wordt de subsidie uitgebreid. Woningeigenaren kunnen dan subsidie aanvragen voor energiebesparende maatregelen. Per januari 2021 is het ook mogelijk om subsidie aan te vragen voor de kosten van aansluiting op het warmtenet. Mkb'ers kunnen subsidie aanvragen bij investering in zonnepanelen en kleine windturbines.

Meld je aan

Het webinar op 15 december 2020 legt uit wat de wijzigingen concreet betekenen. Via deze link kan je je aanmelden voor het webinar.