• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Online bijeenkomst met vragen en antwoorden over nieuwe energielabel

Online bijeenkomst met vragen en antwoorden over nieuwe energielabel

Afbeelding Online bijeenkomst met vragen en antwoorden over nieuwe energielabel
donderdag 3 december 2020

Bouwend Nederland organiseert in samenwerking met Aedes, NEPRON en WoningBouwersNL een online bijeenkomst over het nieuwe energielabel voor nieuwbouwwoningen dat 1 januari 2021 van start gaat. Heb jij je al aangemeld?

Het webinar wordt georganiseerd voor ontwikkelaars, bouwbedrijven en corporaties die zijn aangesloten bij Aedes, Bouwend Nederland, WoningBouwersNL of NEPROM. De vele vragen die nog leven rond het nieuwe energielabel worden in deze sessie beantwoorden in de nieuw te vormen themagroep Energielabel voor nieuwbouwwoningen.

Factsheet

De themagroep heeft veelgestelde vragen zoals "Wat betekent dit nieuwe label voor nieuwbouwwoningen die voor januari zijn vergund en na 1 januari 2021 worden opgeleverd?" en "Waarom zijn de bedragen voor de indicatieve energierekening op het energielabel zo hoog?" gebundeld in een factsheet die verspreid zal worden.

Meld je aan!

Philippe van der Beesen (RVO) zal in de bijeenkomst antwoorden geven op vragen. De online sessie vindt plaats op donderdag 17 december 2020 tussen 14:00 en 16:00 via Microsoft Teams. Je kan je via deze link aanmelden. 

Edgar van Niekerk Beleidsadviseur Duurzaamheid