Toolkit: wil jij onze Bouwinnovatieshop promoten?

vrijdag 18 december 2020

Kathelijne Koster

Coordinator Meerjarenprogramma's
Modern bureau

Koninklijke Bouwend Nederland biedt een handige toolkit aan voor mensen die willen helpen onze Bouwinnovatieshop te laten groeien. In de shop kan je toffe innovaties vinden die de bouw en infra nog slimmer maken.

Onder het motto De bouw maakt het SLIM bieden we praktische informatie en inspiratie rondom innovatie. Bijvoorbeeld via best practices en interviews met voortrekkers op innovatiegebied. Er gebeurt al veel vernieuwends in de bouw. Belangrijk onderdeel van het innovatieplatform is de bouwinnovatieshop – in praktijk een kruising tussen Marktplaats en een crowdfundingsplatform. Startups, scale-ups en 'volwassen' aanbieders van innovatieve producten en processen kunnen via de shop gratis en vrijblijvend een pitch delen. Dat geldt ook voor bouwondernemingen die een innovatie breed willen uitrollen, en voor studenten met een goed idee. Bouw- en infraondernemingen kunnen contact met de inzenders opnemen om tot een samenwerking te komen.

Deel jouw innovatie in de Bouwinnovatieshop of deel een van de volgende plaatjes op je sociale kanalen. Samen maken we de bouw slimmer.

Download afbeelding 1
Download afbeelding 2
Download afbeelding 3
Download afbeelding 4
Download afbeelding 5
Download afbeelding 6
Download afbeelding 7
Download afbeelding 8
Download afbeelding 9
Download afbeelding 10