Nieuw ledenvoordeel: For Suppliers

donderdag 7 januari 2021
Afbeelding Nieuw ledenvoordeel: For Suppliers

De gegevensstroom tussen opdrachtgever, leveranciers en onderaannemers wordt steeds groter en belangrijker. Daarom ondertekenden For Suppliers en Koninklijke Bouwend Nederland op 22 december 2020 een exclusieve overeenkomst voor een nieuw ledenvoordeel: de mogelijkheid tot levering van gevalideerde informatie omtrent leveranciers en (onder)aannemers.

Samen met onze nieuwe partner For Suppliers hopen we je een helpende hand te bieden met de verdere digitalisatie van je inkoopactiviteiten en daarmee aanzienlijke kostenbesparingen teweeg te brengen. Als lid van Koninklijke Bouwend Nederland ontvang je 20% korting op de reguliere tarieven van For Suppliers. Daarnaast kun je gebruik maken van het uitgebreide Bouwend Nederland profiel op het platform. 

 “Met de samenwerking met For Suppliers helpen wij onze leden om op een administratief eenvoudige wijze alle relevante en noodzakelijke gegevens van hun onderaannemers en toeleveranciers digitaal beschikbaar en up-to-date te houden.” Roeland Contzé, manager partners bij Koninklijke Bouwend Nederland.

For Suppliers verzamelt en valideert al een aantal jaar financiële en fiscale gegevens, het WKA betaalgedrag, VCA certificering, de veiligheidsladder en verzekeringen van leveranciers en (onder)aannemers. Deze gegevens worden up-to-date gehouden zodat opdrachtgevers op ieder moment de benodigde informatie kunnen raadplegen. Inmiddels bestaat de database uit gegevens van duizenden leveranciers en (onder)aannemers.

“Het plegen van één telefoontje naar een onderaannemer om gegevens op te vragen, kost je al meer dan wanneer je het via For Suppliers regelt.” Dennis Mattijssen, algemeen directeur bij For Suppliers.

Meer informatie?

Meer weten over For Suppliers of direct profiteren van de voordelen? Hier vind je meer informatie over het ledenvoordeel.