Lunchen en praten over KAN? Het kan vanaf 4 februari 2021!

dinsdag 26 januari 2021

Helen Visser

Beleidsadviseur Duurzaamheid
Afbeelding Lunchen en praten over KAN? Het kan vanaf 4 februari 2021!

Vanaf 4 februari 2021 wordt elke maand een KAN Lunch Café georganiseerd. Wil jij inspiratie opdoen voor jouw natuurinclusieve project? Praat online mee met ervaringsdeskundigen en experts die ook hun kennis en praktische tips delen.

Het KAN-platform, klimaatadaptief bouwen mét de natuur, start op 4 februari tussen 13.00 en 14.00 uur via Microsoft Teams met lunchsessies voor professionals werkzaam bij bouwers, ontwikkelaars, woningcorporaties, gemeenten, (landschaps-)architecten en stedenbouwkundige bureaus op zoek naar kennis en inspiratie op het gebied van klimaatadaptief bouwen met de natuur. Je kan je aanmelden via deze link.

Lessen uit Kerkebosch Zeist

In het eerste KAN Lunch Café delen Evert-Jan Roelofsen (directeur WOM Kerckebosch) en Paul Kersten (landschapsarchitect, wUrck) lessen en tips die zij hebben opgedaan tijdens hun betrokkenheid bij de ontwikkeling van Kerkebosch, in het oostelijke deel van Zeist. Hier wordt gewerkt aan kindvriendelijke en natuurrijke buurten die aansluiten op het landschap. Binnen de wijkvernieuwing zijn bos en hei belangrijke dragers.

Volgende sessies?

Jazeker! Die zijn er op 4 maart, 1 april, 6 mei en 3 juni.