Bijeenkomst uitgelicht – Congres Aardgasvrije Wijken

dinsdag 9 februari 2021

Yvonne de Rijck

Adviseur Techniek Vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer
Afbeelding Bijeenkomst uitgelicht – Congres Aardgasvrije Wijken

Op donderdag 4 maart 2021 organiseert PAW (Programma Aardgasvrije Wijken) het online congres Aardgasvrije Wijken. Doel van het congres is leren door het samen te doen!

Het online congres bestaat uit live talkshows, kennissessies en gelegenheid om te netwerken. Je krijgt de nieuwste inzichten mee, doet inspiratie op met verhalen uit de praktijk en breidt je netwerk uit.

Wanneer en voor wie interessant?

Werk jij aan aardgasvrije wijken, buurten of dorpen en ben je benieuwd naar kennis en praktijk ervaringen van anderen? Dan wil je Congres Aardgasvrij Wijken niet missen. Dit congres is op donderdag 4 maart van 12.30 tot 16.45 uur. Je kunt je tot en met 3 maart 2021 inschrijven via deze inschrijflink . Enkele dagen uit het congres krijg je een e-mail met informatie over het online congres te krijgen.

Programma

Tijdens de live talkshow wordt de actualiteit van het Programma Aardgasvrije Wijken met gasten uit het veld en de sector besproken. Er volgt een inspirerende blik op de aardgasvrije toekomst en de ruimtelijke impact van de energietransitie. In de interactieve kennissessies volgt verdieping van samenwerken met bewonersinitiatieven tot een goede business case, van techniek tot opschaling en van het koppelen van opgaven tot ontzorgen.

Er is een online vraagloket, PAW leestafel of de mogelijkheid van een verassende match met een collega uit het land.

Het hele programma lees je hier .