Verenigingsmanager Petra Landmeter stelt zich voor

Ambitie: liefst wil ik voor elk lid iets kunnen betekenen!

dinsdag 16 februari 2021

Petra Landmeter

Verenigingsmanager Brabant Mid-West
Afbeelding Verenigingsmanager Petra Landmeter stelt zich voor

Petra Landmeter is sinds augustus 2020 verenigingsmanager voor de afdeling Brabant Mid-West. Wie is Petra eigenlijk? In dit artikel stellen we haar voor.

Straks als het weer mag hoop ik tijdens een bezoekje juist meer over je en jouw bedrijf te weten te komen. Dat maakt het samenwerken en elkaar contacten alsmaar prettiger als het goed is. In de publicatie in BNL nummer vier, waarin de verenigingsmanagers zich al kort mochten voorstellen (nalezen kan hier, pagina 45), heb ik aangegeven waar mijn ambitie voor de afdeling ligt. Niet helemaal realistisch, maar ik zou graag willen bereiken dat mijn telefoonnummer onder één van je sneltoetsen op je mobiel is ingesteld. Daarmee bedoel ik te zeggen: bel me bij vragen, opmerkingen, suggesties of initiatieven. Als lid van Bouwend Nederland én van de afdeling hoef je niet zelf te Googlen en te zoeken, maar raadpleeg mij en ik of één van de bestuursleden kan je verder op weg helpen of je met andere collega's in contact brengen. Laten we eerst in 2021 elkaar eens zien en een kop koffie drinken.

Dit tekstje was om mij op een wat persoonlijkere manier aan je voor te stellen. Ik ben net 51 jaar geworden, van oorsprong (trotse) Rotterdamse en woon al bijna 30 jaar in Breda. Ik heb een dochter van 21 die dit studiejaar afstudeert aan de Pabo en een zoon van 19 die zijn mbo-opleiding Technicus Engineer dit jaar afrondt. Zelf ben ik in 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam na een deeltijdstudie Bedrijfskunde. Ik heb toen ook even een uitstapje uit de branche gemaakt, maar ik ben blij om weer terug te zijn onder bouwers. Met mijn vriend doe ik graag actieve dingen als sporten of sport kijken, snowboarden en duiken. Ik hou van Italië en Azië en ook van het eten van daar. Mijn hobby is badminton. Ik speel landelijke competitie, maar heb vooral veel lol in de (buitenlandse) toernooien met de veteranen waar altijd eten of een feestje bij hoort. Ja, vanaf 35+ ben je al veteraan. Mijn ambitie op dat vlak is deelname aan een EK of WK ergens de komende jaren.

Fijn dat ik mij even aan je mocht voorstellen. Ik hoop snel echt te kunnen kennismaken met ieder lid van de afdeling. De uitnodiging staat dus bel me op 06-15557622 of stuur me een mailtje.

Ik geef de pen graag door aan Jan Braspenning, bestuurslid van afdeling Brabant Mid-West. Zo stellen we elke twee maanden een bestuurslid aan je voor.