Informatiebijeenkomst Werken in de bouw

maandag 22 februari 2021

Marieke van der Post

adviseur en programmamanager
Afbeelding Informatiebijeenkomst Werken in de bouw

Ken jij mensen die een carrièreswitch overwegen? Al dan niet gedwongen door de huidige omstandigheden? In de bouw hebben we ze de komende jaren heel hard nodig! Op 9 maart organiseren we, samen met Wij Techniek en Techniek Nederland een digitale, oriënterende informatiebijeenkomst.

De bouw, infra en de installatiebranche blijven investeren in mensen. Deze sectoren blijven groeien en hebben in de komende jaren veel mensen nodig. Een overstap naar een baan in deze interessante sectoren gebeurt steeds vaker. 

Tijdens een informatieve bijeenkomst vertellen we er graag meer over. Deze bijeenkomst vindt digitaal plaats op 9 maart 2021 van 10.30 tot 12.00 uur. 

Wat houdt de bijeenkomst in?

De bijeenkomst wordt georganiseerd vanuit het project 'Van bank naar bouw & techniek', een persoonlijk traject waarin we bekijken wat nodig is voor een eventuele overstap naar een functie in de bouw, infra of installatiebranche. In de bijeenkomst maak je kort kennis met de verschillende sectoren en de mogelijkheden en vereisten die er zijn om een succesvolle overstap te kunnen maken.

Geef het door!

Iemand in jouw netwerk die je enthousiast wilt maken voor een baan in de bouw, infra of techniek? Hij of zij kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar werknaarwerk. Vervolgens krijgen ze een uitnodiging met een link naar de digitale bijeenkomst.