Je bestelbus nóg completer met actie bott en Festool

vrijdag 19 februari 2021
Afbeelding Je bestelbus nóg completer met actie bott en Festool

Kies je nu voor een nieuwe Renault TRAFIC of MASTER, dan wordt je nieuwe bedrijfswagen afgeleverd inclusief kwaliteitsgereedschap van Festool t.w.v. € 650,- en een veilige aluminium laadruimte-inrichting van bott met tot 50% voordeel. Deze actie komt bovenop de al zeer hoge Bouwend Nederland kortingen!

Gun jezelf het beste gereedschap voor elke klus​. De nieuwe Renault TRAFIC en Renault MASTER bieden je velen voordelen. Zo heeft de TRAFIC een laadlengte tot 4,15m en wist je dat de Renault MASTER over de laagste tildrempel in zijn klasse beschikt?

Als vakman heb je meer nodig. Waar laat je bijvoorbeeld je gereedschap? Profiteer tot 50% voordeel op een bott laadruimte-inrichting inclusief bijpassend kwaliteitsgereedschap van Festool. De laadruimte-inrichtingen van bott zijn zo divers als de bouwbranche. Met het flexibele aluminium bouwdoossysteem van bott is de laadruimte zo slim en veilig ingericht, dat je straks intuïtief al je gereedschap pakt.

Jouw voordeel

Ga nu naar jouw Renault dealer en profiteer tot en met maart van deze tijdelijke actie. De Renault-dealer vertelt graag meer over het aanbod en de voorwaarden. Kijk op de website voor een Renault-dealer in de buurt. Kijk voor meer informatie over het ledenvoordeel op de ledenvoordeelpagina van Renault.

Bouwend Nederland heeft een exclusiviteitscontract met Renault en werkt daarom niet samen met andere automerken.

Vragen?

Neem contact met ons op via 079 3 252 166 of stuur een bericht.