Digitale ledenmeeting vakgroep GLAS | vrijdag 9 april

De meeting start om 09.00 en eindigt om 10.30 uur

donderdag 1 april 2021

Irene Taal

Secretaresse vakgroep GLAS
Afbeelding Digitale ledenmeeting vakgroep GLAS | vrijdag 9 april

Het is bijna weer zover: de digitale ledenmeeting van de vakgroep GLAS. Op vrijdag 9 april van 9.00 tot 10.30 uur hebben we een online programma opgesteld over o.a. brandwerende beglazing en geven een korte update over de werkzaamheden van de vakgroep zelf. Dat wil je toch niet missen?

Programma

Mathijs van de Vliet (Peutz) zal van 9.00 tot ongeveer 9.15 uur dieper ingaan op de zaken waar hij in zijn praktijk tegenaan loopt op het gebied van brandwerende beglazing, zoals visuele afwijkingen in het brandwerend glas en tot op welke hoogte dit nog acceptabel is. Heb je voorafgaand aan dit event al vragen over brandwerende beglazing? Dan kan je deze vooraf sturen naar  Irene Taal.

Vanaf 9.15 uur zullen wij een update geven waar Vakgroep GLAS mee bezig is. Daarna is er tijd genoeg om elkaar te spreken over wat jullie bezighoudt en/of met elkaar willen delen.

Aanmelden

Als lid van Vakgroep GLAS heeft u een persoonlijke uitnodiging ontvangen om deze bijeenkomst online te volgen. Heeft u deze niet ontvangen? Neem dan contact op met Irene Taal. De deelnamelink ontvang je uiterlijk een dag voor de bijeenkomst.