Kennis en ervaringen delen Wet kwaliteitsborging regio Twente

dinsdag 6 april 2021

Jorrit van Ommen

Verenigingsmanager Regio Twente
Afbeelding Kennis en ervaringen delen Wet kwaliteitsborging regio Twente

Is jouw organisatie al bezig met Wkb proefprojecten? En wil je graag geïnformeerd worden over de Wkb, de lopende proefprojecten en/of hoe je zelf een proefproject kunt opstarten? Meld u dan aan voor de 1e webinar Wkb Twente op 21 april van 16:00-17:30 uur!

Zoals je waarschijnlijk al weet, treedt de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) op 1 januari 2022 in werking. Verschillende partijen zijn al aan het oefenen met deze wet in zogenaamde proefprojecten. In het ambassadeursnetwerk Wkb Twente wisselen deze partijen regelmatig ervaringen met elkaar uit om zo van elkaar te kunnen leren. 

Oefenen met Wkb proefprojecten is nodig

Er zijn echter ook veel organisaties in Twente die (nog) geen proefproject hebben opgestart. Deze organisaties willen we graag informeren en op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de Wkb en de ervaringen die we opdoen in de proefprojecten. Ook kunnen we deze organisaties helpen om zelf een proefproject te starten. 
 
Om deze reden organiseren we verspreid over 2021 enkele webinars over de Wkb in Twente. Is jouw organisatie werkzaam in Twente, maar is (nog) niet bezig met proefprojecten? En wil je graag geïnformeerd worden over de Wkb, de lopende proefprojecten en/of hoe je zelf een proefproject kunt opstarten? Meld je dan aan voor de 1e webinar Wkb Twente op 21 april van 16:00-17:30 uur! 

Programma:

Het programma van deze webinar ziet er als volgt uit:
16:00 Introductie
16:15 Wat houdt de Wkb in?
16:35 Bouwers aan het woord: Wat hebben we geleerd in de proefprojecten? 
17:10 Vragen beantwoorden, vervolg en afronding
 

Meld je aan 

De volgende Wkb-bijeenkomst staat gepland op 21 april a.s. Meld je daarom nu aan voor deze bijeenkomst of voor een Wkb-training. Heb je vragen of wil je je aanmelden, mail Jorrit van Ommen of bel 06-83178547.
Jorrit van Ommen, Bouwend NL Twente
Manon van Dorst, Simone Vugteveen en Lisa Morsman, namens de 14 Twente gemeenten
Jaap Kolk, Building Changes namens het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties