Preventieve scans geven inzicht in betere samenwerking

vrijdag 23 april 2021
Afbeelding Preventieve scans geven inzicht in betere samenwerking

Het Kennisportaal Constructieve Veiligheid organiseert in mei een webinar om een instrument toe te lichten waarmee samenwerking en inzicht in processen naar een hoger niveau getild worden.

Veel onderzoeken en voorbeelden laten zien dat er bij instortingen allerlei oorzaken aan te wijzen zijn. Vaak is een gebrek aan coördinatie en communicatie de rode draad. Het Kennisportaal Constructieve Veiligheid heeft een online tool ontwikkeld waarmee betrokkenen makkelijk onderling afspraken kunnen maken. Middels een projectteamscan kan een projectleider vastgelegde afspraken achterhalen, in het projectoverleg bespreken en gezamenlijk vastleggen. Via een persoonlijke scan kan een medewerker bepalen of hij of zij wel voldoende inzicht heeft in de procesgang en de uiteenlopende rollen. Met deze scans krijgen alle partijen meer inzicht in de vraag wie verantwoordelijk is bij een project en hoe betrokkenen moeten samenwerken.

Meld je aan

Het webinar wordt georganiseerd op 18 mei 2021 tussen 16.00 en 17.30 uur. Je krijgt dan uitleg hoe de online tool werkt. Via deze link kan je je aanmelden.