Naamswijziging: van NCK naar Normec NCK

donderdag 29 april 2021
Afbeelding Naamswijziging: van NCK naar Normec NCK

Om de groeimogelijkheden van NCK nog beter te kunnen benutten, is eind 2019 ervoor gekozen toe te treden tot de Normec Group; een organisatie met eenzelfde filosofie inzake bedrijfsvoering en met een mooie groeiambitie. De Normec Group is actief in de Benelux en biedt een totaalpakket aan op het gebied van laboratorium testen, analyses, inspecties en certificering.

De samenwerking tussen de Normec Group en het in de bouw gespecialiseerde NCK zorgde voor een verdere kennisverbreding en verdieping in de branche en daarmee voor een nog betere dienstverlening aan onze leden.

Naar aanleiding van deze toetreding is de naam NCK gewijzigd in Normec NCK. In de praktijk zul je weinig merken van de naamswijziging, je kunt rekenen op dezelfde kwaliteit en service zoals je die van NCK gewend bent. De mantelovereenkomst ledenvoordeel loopt ook door met aantrekkelijke kortingen op het in de basis al vriendelijke prijspeil van Normec NCK.

Eén aanspreekpunt

Wil je naast de diensten van Normec NCK ook diensten van Normec afnemen, dan loopt de planning via één aanspreekpunt en kunnen audits van beide partners op elkaar worden afgestemd.

Ben je al klant van Normec NCK en heb je vragen over de naamswijziging, neem dan rechtstreeks contact op met je contactpersoon bij Normec NCK. Maak je nog geen gebruik van het ledenvoordeel bij Normec NCK en wil je dat hierover contact met je wordt opgenomen? Stuur dan een bericht naar afdeling Ledenvoordelen of bel 079-3252166.