Webinar | Emissievrije stad doe je samen

Woensdag 7 juli 2021 van 12.30 tot 13.30 uur

dinsdag 22 juni 2021
Afbeelding Webinar | Emissievrije stad doe je samen

Samen zorgen we voor een emissievrije stad. Is dat haalbaar of een utopie? Op 7 juli om 12.30 uur organiseert Regio Randstad Zuid een interactief webinar over deze vraag. Speciale gast is Wendy van Schaik. Zij is als adviseur Contracten en Aanbesteden betrokken bij De Groene Koers. Wendy praat je bij over wat De Groene Koers inhoudt en wat dit kan betekenen voor bouw- en infrabedrijven. Wil je erbij zijn? Meld je aan via de link onderaan in dit bericht.

De Groene Koers richt zich op het verminderen van uitstoot van emissies door mobiele werktuigen en (bouw)materieel in de bouw- en infrasector. Het is een initiatief van Bouwend Nederland, BMWT en CUMELA met als doel versnelling naar een uitstootvrije(re) sector in 2030. Mobiele werktuigen en materieel in de Bouw & Infra zullen steeds minder emissies, zoals CO2, NOx en fijnstof moeten uitstoten om daarmee bij te dragen aan de klimaatdoelstellingen voor mobiliteit, als onderdeel van afspraken in het Klimaatakkoord, evenals aan andere actuele ontwikkelingen zoals het stikstofdossier en het Schone Lucht Akkoord.

Haak ook aan en laat je in 1 uur bijpraten over alle ins en outs van De Groene Koers. Het webinar start om 12.30. De deelnamelink word je uiterlijk 24 uur van te voren toegestuurd. 

Meld je hier aan voor het webinar Emissievrije stad doe je samen van Regio Randstad Zuid