• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Van de Kreeke en Habenu-Van de Kreeke vieren 155 jaar bouwervaring

Van de Kreeke en Habenu-Van de Kreeke vieren 155 jaar bouwervaring

dinsdag 21 september 2021
Afbeelding Van de Kreeke en Habenu-Van de Kreeke vieren 155 jaar bouwervaring

Vorige week kwam Beatrice Dormans vanuit Bouwend Nederland de felicitaties brengen aan lidbedrijf Van de Kreeke en Habenu–van de Kreeke voor hun 155 jaar bouwervaring. Dit jubileum werd 18 en 19 september samen met genodigden gevierd op de eigen bedrijventerreinen in Nuth. Van de Kreeke ontstond in 1950. Habenu-van de Kreeke zag het levenslicht al in 1935. Ondanks deze respectabele leeftijden zijn de bedrijven nog steeds springlevend.

Groei en innovatie staan hoog in het vaandel bij Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke. Afgelopen jaar kende het bedrijf een omzetgroei van twintig procent. Ze innoveerden volop in nieuwe producten en processen. Zo werd een demo-geluidsmuur in Genk, voorzien van de nieuwste zonnepanelen. Ook zorgde het bedrijf samen met opdrachtgevers voor een verregaande digitalisering, zodat alle partijen nog efficiënter kunnen samenwerken in de keten.

Ziel van het bedrijf

Medewerkers en directie zijn trots. Samenwerking, kwaliteit, partnerschap en betrokkenheid vormen de ziel van het bedrijf. Ze zien de toekomst positief tegemoet. Om dit te onderstrepen presenteert het bedrijf tijdens het jubileumweekend een totaal vernieuwde website en een nieuwe huisstijl. Hierbij krijgen de talrijke voltooide projecten alle aandacht, zoals Fietsen Door Het Water (Bokrijk), de markten van Hasselt, Hoensbroek en Nuth, en de vele woonzorgcentra en transformaties van bestaande gebouwen. Dankzij zijn goede medewerkers staan Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke nog altijd met een stevig fundament in de markt.

Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke zijn uitgegroeid tot een kwaliteitsgericht en flexibel bouwbedrijf dat alle bouwfacetten tot in de puntjes beheerst. Het bedrijf heeft 250 medewerkers en zet 65 miljoen euro om, ongeveer gelijk verdeeld over België en Nederland. De laatste tien jaar heeft het bedrijf sterk ingezet op servicecontracten. Daarom haalt het meer dan de helft van de omzet uit langdurige samenwerking met vaste opdrachtgevers.

Kijk voor meer informatie op de website van Habenu-van de Kreeke