Bouwend Nederland partner van de Promotiedagen

Wij bieden als partner vier interactieve sessies aan op de Promotiedagen

donderdag 7 oktober 2021

Alja Vos

adviseur sociale zaken & arbeidsmarkt regio noord
Afbeelding Bouwend Nederland partner van de Promotiedagen

De Promotiedagen presenteert; De Bouwplaats. Dé plaats waar de Noord-Nederlandse bouw bij elkaar komt. Ook Koninklijke Bouwend Nederland is aanwezig. Wij bieden vier interactieve sessies aan in het Bouwtheater waarin we met bouw- en infrabedrijven en stakeholders in gesprek gaan over thema’s die onze sector raken.

Na een jaar van afwezigheid is de Promotiedagen op 9 en 10 november weer terug van weggeweest! De bouw neemt dit jaar een belangrijke plaats in op de vloer van het grootste zakelijke evenement van Noord-Nederland. De Promotiedagen presenteert De Bouwplaats: dé plaats waar de Noord-Nederlandse bouw bij elkaar komt.

De Bouwplaats biedt de kans om op de hoogte te blijven van relevante ontwikkelingen in de bouwketen. Ontmoet collega’s uit de bouw, raak geïnspireerd door experts en bevlogen ondernemers en blijf op de hoogte van de laatste trend en ontwikkelingen.

De bouwketen verandert razendsnel! Thema’s als energietransitie, circulariteit, technologie, digitalisering en de toekomst van werk houden de bouwsector steeds meer bezig. Hoe gaat de wereld van morgen eruitzien? Wat betekent dat voor de bouw? Welke uitdagingen en kansen liggen er? Al deze thema’s komen aan bod in het BouwTheater. Met een doorlopend programma van presentaties, workshops, ronde tafel gesprekken en interviews.

Bouwend Nederland organiseert vier inspirerende sessies in het BouwTheater. Kom langs, praat mee en meld je hieronder meteen aan voor de sessie van jouw keuze.

Dinsdag 9 november
14.00 uur    Eigenaarschap, hoe nemen we samen verantwoordelijkheid? Aanmelden
16.00 uur    Aanbesteden – de top 25 duurzame aanbesteders! Aanmelden

Woensdag 10 november
14.00 uur    Robotisering in de bouw: eenheidsworst en verlies aan vakmanschap? (in samenwerking met BRAINR) Aanmelden
16.00 uur    Aanbesteden en Veiligheid – welke tools helpen ons hierbij? Aanmelden

Voor meer informatie, kijk op De Bouwplaats