Meld je aan voor de Wkb-bijeenkomst op 9 november

dinsdag 19 oktober 2021

Willemijn Visscher

verenigingsmanager regio noord
Afbeelding Meld je aan voor de Wkb-bijeenkomst op 9 november

Afdeling Drenthe nodigt je graag uit voor de Wkb-bijeenkomst met speciale aandacht voor de B&U- en GWW-sector en het delen van ervaringen aan de hand van lokale proefprojecten, op 9 november in Paviljoen Nijstad in Hoogeveen.

Het programma is als volgt: 

  • 15.30: ontvangst en inloop

  • 16.00: plenair gedeelte waarin Bert Zuidema van lidbedrijf Zuidem Groep ons informeert over Paviljoen Nijstad: 'Van zandwinning tot recreatieve hotspot'.

  • 16.30: we splitsen ons op in twee groepen voor de volgende sessies:

    • Ervaringen delen vanuit pilotprojecten in de B&U-sector. Lidbedrijf HuneBouw zal een presentatie geven waarin haar ervaringen gedeeld worden, daarnaast zal er een kwaliteitsborger aanwezig zijn om informatie te delen uit de praktijk tot nu toe. Ook is er ruimte voor het onderling delen van ervaringen door de aanwezigen.
    • Wat houdt de Wet kwaliteitsborging in voor bedrijven actief in de grond-, weg- en waterbouw? Welke gevolgen heeft dit voor jouw bedrijfsvoering en hoe kun je je zo goed mogelijk voorbereiden op de inwerkingtreding? Beleidsadviseur Ruben Heezen zal samen met Huib van de Vrie (PlanGarant) een presentatie verzorgen specifiek voor de GWW-bedrijven.

  • 18.00 - 20.00: informeel een zesgangen 'Walking Diner' met volop mogelijkheid om te netwerken.

Corona QR-code

Wij wijzen je erop dat de locatie verplicht is een corona check te doen. Je wordt gevraagd je QR-code, vaccinatiebewijs of recent negatief testbewijs en id te tonen.

Aanmelden

Ben je lid van de afdeling Drenthe? Dan heb je een persoonlijke uitnodiging ontvangen om deze bijeenkomst te volgen. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact op met Willemijn Visscher.