Ontmoet zij-instromende werkvoorbereiders

maandag 15 november 2021

Astrid van Mill

medewerker communicatie
Afbeelding Ontmoet zij-instromende werkvoorbereiders

Ook de komende jaren zijn er veel mensen nodig. Steeds vaker stappen zij-instromers succesvol over naar een baan in de Bouw & Infra. Geïnteresseerden in het vak werkvoorbereider en bedrijven kunnen op 30 november 2021 in Leusden met elkaar kennismaken en in gesprek gaan. Daar kan jouw bedrijf ook aan meedoen!

Tijdens de bijeenkomst komen geïnteresseerden van alles te weten over de functie werkvoorbereider en de kennis en vaardigheden die daarvoor nodig zijn. Bert Boeijink, directeur van Bloemendal, vertelt waarom een bouwbedrijf graag gebruik maakt van zij-instromers en Jeroen vertelt hoe hij zijn overstap naar de bouw en infra heeft ervaren. ROC Midden Nederland geeft informatie over de opleiding basis bouwkunde die daarop aansluit. Bouw- en infrabedrijven kunnen dan naar de ervaringen van een collega luisteren en direct geïnteresseerde zij-instromers ontmoeten.

Instroom en Behoud Vakkrachten

De bijeenkomst is een van de activiteiten is die behoort tot het programma Instroom en Behoud Vakkrachten. Het is een initiatief is van Je Gaat Het Maken in de Bouw & Infra en Wij Techniek. Doel is om zij-instromers te laten zien hoe leuk het is om te werken in de bouw, infra en techniek en wat de mogelijkheden zijn. Kortom een laagdrempelig samenkomen waar geïnteresseerden, bedrijven en opleidingen met elkaar van gedachten kunnen wisselen.

Informatie

Doe mee! Meld je bedrijf aan en stuur een mail naar info@jegaathetmaken.nl. Vooraf aanmelden is noodzakelijk door het beperkte aantal deelnemers en corona maatregelen. Neem voor meer informatie over Van Bank naar Bouw contact op met Simone van Wilgen.