Nieuw startmoment opleiding Coördinator Grondwatertechniek

donderdag 25 november 2021
Afbeelding Nieuw startmoment opleiding Coördinator Grondwatertechniek

De vernieuwde opleiding Coördinator Grondwatertechniek bij Hogeschool Van Hall Larenstein start op 2 februari 2022 in plaats van op 3 november. Lees meer over de vernieuwde opleiding die in vier modules is opgeknipt, waardoor je straks de opleiding naar wens in delen kunt volgen.

Woensdag 3 november zou de vernieuwde opleiding Coördinator Grondwatertechniek bij Hogeschool Van Hall Larenstein moeten zijn gestart. Wegens te weinig deelnemers hebben we de start van de opleiding helaas moeten uitstellen. Bij genoeg deelnemers zal de nieuwe startdatum woensdag 2 februari 2022 te Velp zijn.

Vernieuwde opleiding

De opleiding Coördinator Grondwatertechniek is in modules opgeknipt, waardoor je straks de opleiding naar wens in delen kunt volgen. Het is hierdoor beter in te plannen in je dagelijkse werk en privéleven. De modules Kennisverwerving ondergrond en grondwater, Ontwerp boor- en bemalingssystemen, Realisatie en Projectmanagement worden ieder afzonderlijk met een certificaat afgesloten. Volg je alle vier de modules en heb je deze met goed gevolg afgerond, dan krijg je het getuigschrift voor de opleiding Coördinator Grondwatertechniek. In de vernieuwde opleiding blijven cursisten elkaar ontmoeten voor kennisdeling en om te netwerken. Ook de interessante gastlessen, met gastdocenten vanuit de hele branche, krijgen weer een plek in het programma.

Webinar

Ben je nieuwsgierig geworden naar de inhoud van de opleiding (of één van de modules), of vraag je je af of dit iets is voor jouw medewerkers? Meld je dan alvast aan voor het webinar op donderdag 16 december (info.tc@hvhl.nl). In dit webinar wordt meer verteld over de opbouw van de opleiding, krijg je meer inzicht in geohydrologische kennis die je op gaat doen, wordt ingegaan op de raakvlakken met diverse beroepsgroepen in het vakgebied Grondwater en komt de herziening BRL 12000 Bronbemaling aan de orde.