Scholingsaanbod digitalisering in de bouw

Afbeelding Scholingsaanbod digitalisering in de bouw
woensdag 1 december 2021

Faalkosten op het werk omlaag brengen? Beter samenwerken met partners? Overzicht bewaren en inspelen op de ontwikkelingen? Het digitaliseren van processen kan hierin van grote betekenis zijn, maar waar begin je?

Het integraal scholingsaanbod voor digitalisering in de bouw biedt op elk niveau een passende opleiding. Van introductieworkshop tot een volledige opleiding, maar met één doel; jou een volgende stap helpen zetten op het gebied van digitalisering in de bouw. Zoals Kees Huising, docent BIM Basis zegt: "De belangrijkste vraag voor de toekomst is niet gaan we digitaal, maar hoe en hoeveel?". Als bedrijf en medewerker heb je de mogelijkheid om mee te doen met de omslag naar digitalisering. Het integraal scholingsaanbod voor digitalisering in de bouw helpt hierbij.

Ons aanbod

BIM (Building Information Modelling) wordt als samenwerkingsproces steeds meer toegepast in de bouw- en installatiebranche. Modelleurs, projectleiders, uitvoerders en vakmensen hebben of krijgen te maken met het digitaal uitwisselen van data. Daarom hebben we een divers aanbod samengesteld. Geïnteresseerd in het aanbod? Kijk dan snel op deze site of scan de QR-code in de afbeelding hieronder.

Kees Vianen Beleidsadviseur Duurzaamheid Regio Noord