Y-ONG is er voor jou!

Afbeelding Y-ONG is er voor jou!
maandag 20 december 2021

Ben jij jong (van geest), werkzaam in de ondergrondse infrastructuur én houd je van mensen ontmoeten, dingen leren en jezelf ontwikkelen? Sluit je dan snel aan bij Y-ONG!

Y-ONG is de jongeren organisatie van de vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer en organiseert diverse activiteiten om jezelf te ontwikkelen, mensen te verbinden en te inspireren. Op onze nieuwe pagina lees je meer over wat Y-ONG doet.

Bestuur

Sinds dit jaar hebben we een bijna volledig nieuw bestuur voor Y-ONG. De leden van het bestuur komen van diverse lidbedrijven binnen de vakgroep en nemen veel ervaring mee vanuit andere jongerenorganisaties. Op de Y-ONG pagina onder het kopje 'bestuur' kun je de bestuursleden vinden.

Activiteiten

Weet je het nog? Het laatste Y-ONG event in de Amsterdam Arena? Dit stond bol van de workshops, lekker eten en tijd om bij te praten met elkaar. Voor 2022 hebben we ook weer leuke en interessante activiteiten op de planning. De activiteiten zijn specifiek op jongeren van de vakgroep gericht, maar ook wordt de connectie met andere jongerenorganisaties of meer ervaren collega’s binnen onze sector gezocht. Zo leren we met en van elkaar! Een overzicht van de komende activiteiten is te vinden op de Y-ONG pagina, onder het kopje 'activiteiten'. Zet vrijdag 8 april alvast in je agenda voor "Het Generatietheater". Heb je suggesties voor leuke activiteiten? Geef het door aan één van de bestuursleden of Bernadette Maat.

Aanmelden

Aanmelden voor Y-ONG is mogelijk voor iedereen die bij één van de lidbedrijven van de vakgroep werkt en jong van geest is. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk onze pagina en meld je aan. Dan krijg je alle uitnodigingen voor Y-ONG bijeenkomsten automatisch toegestuurd.