Met Bouwend Nederland naar het theater: Regiodag Noord 24 mei

Uitnodiging voor leden van Regio Noord

Afbeelding Met Bouwend Nederland naar het theater: Regiodag Noord 24 mei
dinsdag 10 mei 2022

We weten allemaal dat het aantrekken van jongeren in de sector moeilijk is. Maar als we die jongeren eenmaal binnen hebben, hoe gaan we dan binnen de organisatie met hen om? Kennen we de wensen en behoeften van de verschillende generaties binnen onze bedrijven en hoe gaan we om met hun talenten? Weten we goed genoeg hoe verschillende generaties optimaal samen kunnen werken?

Generatietheater

Tijdens de Regiodag op 24 mei (ontvangst 15.00 uur, start 15.30 uur) bij Theater De Oosterpoort in Groningen, combineren we vermaak en inhoud door ons te laten inspireren door het Generatietheater. Op een ontspannen manier worden we door Aart Bontekoning en zijn team meegenomen in de perikelen op de werkvloer. Wetenschappelijke onderbouwde theorieën worden vertaald naar de dagelijkse praktijk en geven je handvatten waar je mee verder kunt zodat jong en oud binnen jouw bedrijf optimaal samenwerken!

In gesprek met Maxime Verhagen

Naast het generatietheater is ook onze voorzitter Maxime Verhagen aanwezig. We praten met hem over ontwikkelingen in de sector en wat generaties betekenen voor onze vereniging.
De middag wordt afgesloten met een heerlijk diner.

Aanmelden (graag voor 19 mei)

We nodigen je van harte uit om deze Regiodag mee te maken én om iemand van een andere generatie uit je bedrijf mee te nemen! Meld je aan, bij voorkeur voor 19 mei, via de aanmeldlink die je in de uitnodigingsmail hebt ontvangen of stuur een e-mail met opgave van naam en eventuele dieetwens naar a.korving@bouwendnederland.nl

Graag tot ziens!

Sander Wubbolts regiomanager regio noord